Çukurova Marka Patent Kalite Yönetim Ve Danışmanlık

Şirket Hakkında
Çukurova Marka Patent Kalite Danışmanlık 2007 yılında ticaret merkezi olan İstanbul’da Marka vekili ve Endüstri Mühendisi Osman Çekirge tarafından kurulmuştur.

Firmamız 2008 yılında Yönetim Sistemleri danışmanlığı konusunda da hizmet vererek ürün gamını genişletmiştir. Hemen hemen birçok sektörde tecrübe sahibi olan firmamız ‘Sizin olana sahip olun’ bilinciyle hızlı bir büyüme kat etmiştir.

Özellikle İstanbul, Bursa, Adana, İzmit, Gaziantep, Mersin, İzmir, Eskişehir gibi Türkiye ekonomisinin büyük bir kısmını barındıran sanayi şehirlerimizde danışmanlık ve belgelendirme hizmeti sunmaktadır.

Bununla birlikte gelişmekte olan illerde aktif çalışmalarıyla da gündemdedir. Danışmalık hizmeti almanın pek mantıklı olmadığını düşünen firmaların bu düşüncelerinden vazgeçmesinde önemli hizmetleri olmuştur.

Birçok danışmanın firmalarla ilgili iyi hatıralarının olmadığı günümüzde mümkün olduğunca bu tabuları yıkmak için ve müşterileri ile omuz omuza danışmanlık kavramı ile tüm kadrosunu buna inandırmış ve müşterilerine de inandırmıştır.

2009 yılında ilk şubesini Hatay iline taşımış ve yönetici ortak Ömer ÇEKİRGE ile şirketi hızlı bir ivme katma konusunda aksiyon planlamışlardır. Yaptıkları bu girişimle bölgenin markalaşmasına yardımcı olan ilk patent ofisi olmuştur.

Verdiğimiz hizmetler içerisinde Yönetim sistemlerinden ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi, ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi, ISO 22000 Gıda Güvenlik Yönetim Sistemi, OHSAS 18001, ISO 16949 Otomotiv Sektörü Yönetim Sistemi, ISO 22716 GMP İyi Üretim Uygulamaları, ISO 27001 Bilgi Güvenliği, Ürün Belgelendirme (CE) ile kişisel ve kurumsal eğitimler alanlarında da hizmet vermektedir.

Ayrıca ana faaliyet kolu olan Marka tescil, Patent tescil ve Endüstriyel tasarım tescil hizmetlerini de dürüst, ilkeli, faydalı ve karşılığını vererek yürütmeye devam etmektedir.

Çukurova Marka Patent Kalite Danışmanlık firması, Yazılım ve Tasarım departmanı ile birlikte hayalleriniz kadar veya ötesinde E-ticaret siteleri
Çukurova Marka Patent
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Çukurova Marka Patent Kalite Yönetim Ve Danışmanlık
Sektörü: Eğitim / Danışmanlık » Marka Tescil
İkincil Sektörü:Eğitim / Danışmanlık » Patent
Yetkili Kişi: Osman Çekirge
Adres: Sümer Mah. 69051. Sok. Hatice Hatun Apt. A Blok Kat:1 No:1(denizbank Üstü) Seyhan
Şehir: Adana
Ülke: Türkiye
Telefon: (322) - 2258233
Web Sitesi: www.cukurovapatent.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Çukurova Marka Patent firma bilgileri. Çukurova Marka Patent adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Çukurova Marka Patent ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Çukurova Marka Patent Kalite Yönetim Ve Danışmanlık firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 24-02-2019 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.