Cup To Go Patates

Şirket Hakkında
FİRMAMIZ 2011 YILINDA SPAGETTI ICE CREAM STANDLARI İLE DONDURMAYA FARKLI ŞEKİL VEREREK BİR İLKE İMZA ATMIŞ GEREK ULUSAL GEREK ULUSLARARASI PAZARDA YERİNİ ALMIŞTIR.ŞİMDİ DE YİNE TÜRKİYE'DE İLK DEFA SATIŞA SUNULACAK CUP TO GO SAĞLIKLI FAST FOOD STANDLARI İLE YENİ GİRİŞİMCİLERİNİ BEKLİYOR.PATATESİN SUNUMDA EN FARKLI ŞEKLİ OLAN CUP TO GO YATIRIMCISINA KARLI VE HIZLI GERİ DÖNÜŞ SAĞLAYABİLECEĞİ BİR İŞ KOLUDUR.12-15 EYLÜL 2013 BAYİM OLUR MUSUN FUARINDA GÖRÜŞMEK ÜZERE,
Cup To Go
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Cup To Go Patates
Sektörü: Gıda / Tarım » Gıda Makineleri
Yetkili Kişi: A.MURAT ASLANOĞLU
Adres: MİMOZA SOKAK MİMOZA AP NO:1 D: 8 GÖKTÜRK
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (532) - 2678792
Web Sitesi:
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Cup To Go firma bilgileri. Cup To Go adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Cup To Go ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Cup To Go Patates firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 13-08-2013 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.