Cwp Kömür Zenginleştirme Tesisleri Mak. San. Tic. Ltd. Sti.

Şirket Hakkında
CWP Makine İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesinde 5.000 m2 alanda üretim tesislerinde faaliyet göstermektedir. 1990 yılından beri deneyimi ve kalitesinden ödün vermeyen anlayışı ile Madencilik Sektörüne Zenginleştirme Tesisleri ve ekipman konusunda Türkiye’nin en büyük ve tek Firmasıdır.

Firmamız 15 yıldan beri Türkiye’de, ana konumuz olan kömür zenginleştirme tesisleri ile ilgili Proje, Proses, İmalat, Montaj, Devreye alma ve işletme konusunda Türkiye’de iş yapan en büyük ve en ciddi firmadır. Ayrıca, Kum zenginleştirme ve sınıflandırma, Taş kırma ve sınıflandırma, diğer madenlerle ilgili benzer tesisler kurmaktayız.
Firmamız özellikle kömür zenginleştirmesi konusunda uzmanlaşmış ve sektörün Yurtdışına bağımlılığını ortadan kaldırmıştır.
Cwp Kömür Zenginleştirme
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Cwp Kömür Zenginleştirme Tesisleri Mak. San. Tic. Ltd. Sti.
Sektörü: Makina » Endüstriyel Ürünler
Yetkili Kişi: Rahmi KUCUK
Adres: İ.A.O.S.B. M.K. Ataturk Blv. No. 19 Çiğli
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (232) - 3280041
Web Sitesi: www.cwp.com.tr
Ürünleri
CWP Makine İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesinde 5.000 m2 alanda üretim tesislerinde faaliyet göstermektedir. 1990 yılından beri deneyimi ve kalite...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Cwp Kömür Zenginleştirme firma bilgileri. Cwp Kömür Zenginleştirme adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Cwp Kömür Zenginleştirme ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Cwp Kömür Zenginleştirme Tesisleri Mak. San. Tic. Ltd. Sti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 29-07-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.