D.m.r Edremit Organizasyon Taahhüt Turizm Seyahat Hizm.tic.ltd.şti.

Şirket Hakkında
2010 yılında faaliyetlerine başlamış olan firmamız, bir yılı aşkın bir süredir , Edremit Körfezi’ne hizmet vermektedir.
Birçok uzun vadeli ve başarılı çalışmayı yürüten firmamızın bünyesindeki D.M.R Tur , Öğrenci ve personel taşımacılığının yanı sıra turizm hizmetleri de vermektedir.Taksi duraklarımızla da ticari taksi taşımacılığına yeni bir boyut getirmeyi amaç edindik.
Seçkin ve eğitimli personelimiz , kaliteli hizmet anlayışımızla , işletmecilik ve hizmet sektöründe önce kalite ilkesiyle , marka olma yolunda ilerliyoruz.
Dört mevsim, kültür ve turizm turları organize eden firmamız, gelen taleplere göre de özel turlar düzenlemektedir.Her tür sosyal organizasyon : Piknik, yemek, özel geceler , personel motivasyon toplantıları , kahvaltı ve yemekler v.s), toplantılar, seminerler , iş gezileri , sağlık , doğa ve av turları düzenleyerek kurumlara, firmalara ve kişilere yönelik de hizmet vermektedir.
Körfez’ de bir ilk olan ANGEL CLUP hizmetimizle de, iş ve günlük hayatta karşılaşılan sorunlara çözüm ortaklığı teklif ediyoruz. Yoğun çalışma hayatı, güncel sıkıntı ve stres içinde küçük mutlulukları unutan ve zihnini meşgul eden , yapılması gerekli işler yüzünden zamanını nitelikli kullanamayan insanlarımız için çözüm üretiyoruz.Bu hizmetimizdeki abonelik sistemi , bir çok hizmetten ekonomik ve sürekli faydalanma şansını sağlıyor.

Angel clup değişen yaşam koşullarında insanın işini kolaylaştırmak amacıyla oluşturulmuş bir hizmet birimidir.

Tetaş A1 dijital taksimetre bayii olan firmamız, bölge taksicilerinin ayağına getirdiği bu hizmetle , bakım montaj ve tarife değişikliği hizmetlerini de sağlamaktadır.
Bölgemizde 2010 yılında temelleri atılarak yapımına başlanan , Sadece Türkiye değil Avrupa için de bir tatil ve sağlık merkezi olan Heramis Termal Tatil Köyü projesinin tanıtım ve pazarlamasında da yer alan firmamız, bu değerli ve önemli projenin parçası olmayı da kendi ticari başarısını ortaya koyma
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: D.m.r Edremit Organizasyon Taahhüt Turizm Seyahat Hizm.tic.ltd.şti.
Sektörü: Turizm / Otel » Gezi
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Gayrimenkul Geliştirme
Yetkili Kişi: Duygu Özdemir
Adres: Hamidiye Mah.Akçay Cd.No.97/B Edremit
Şehir: Balıkesir
Ülke: Türkiye
Telefon: (266) - 3731586
Web Sitesi: www.edremitturizm.com.tr
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
D.m.r Edremit Organizasyon firma bilgileri. D.m.r Edremit Organizasyon adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda D.m.r Edremit Organizasyon ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

D.m.r Edremit Organizasyon Taahhüt Turizm Seyahat Hizm.tic.ltd.şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 29-04-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.