Dacs Enerji Otomasyon

Şirket Hakkında
DACS Enerji Otomasyon ve Taahhut alanında hizmet veren bir firmadır.
Enerji Otomasyonu alanında: Enerji Otomasyonu / SCADA sistemleri, uzaktan kontrolu ve izlenilmesi, Yuk atma sistemleri, Enerji verimliligi, Rüzgar santralleri icin on fizibilite calısmaları gibi alanlarda hizmet vermektedir.
Taahhut alanında: Tesislerin kuvvetli ve zayıf akım bilesenlerinin olusturulması alanında uzman / muhendis ekibi ile hizmet vermektedir.
Dacs Enerji Otomasyon
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Dacs Enerji Otomasyon
Sektörü: Enerji » Enerji Üretim
İkincil Sektörü:Elektrik / Elektronik » Elektronik Devre
Yetkili Kişi: Enver Şipar
Adres: Perpa Ticaret Merk. B blok Kat: 12. No: 2247
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 2212146
Web Sitesi: www.dacsmuhendislik.com
Ürünleri
bacnet to modbus protokol donusturususu: genellikle HVAC otomasyonunda kullanılan bacnet protokollu cihazlar ile Enerji otomasyonu konusunda sıkca ku...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Dacs Enerji Otomasyon firma bilgileri. Dacs Enerji Otomasyon adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Dacs Enerji Otomasyon ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Dacs Enerji Otomasyon firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 11-03-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.