Dağdaş Kalıp & Makina

Şirket Hakkında
Şirketimiz 1997 yılında Aksaray'da kurulmuştur. İşletmemiz makine imalatı sektörünün yeni gelişen ve teknolojik altyapı gerektiren kalıp imalatı ile DAĞDAŞ KALIP MAKİNA adı altında hizmet vermeye başlamıştır. Şirketimiz bilgi, birikim ve yatırımlarıyla öncü olarak kalıpçılık konusunda; Ürün ve kalıp tasarımı, imalat, tadilat hizmetleri alanında geniş bir yelpazede sektörün ihtiyaçlarını güvenilir bir firma olarak karşılamaktadır.

Şirketimiz müşteri memnuniyeti prensibine bağlı olarak kesme bükme delme ve form kalıpları ile her türlü kalıp makine malzemelerinin üretimini yapmaktadır.

Şirketimiz müşteri memnuniyeti prensibine bağlı olarak fason imalatı üretimi yapmaktadır.
Dağdaş Kalıp &
Ürün-Hizmetleri Hakkında
kesme, delmei, bükme ve form kalıpları hassas bir şekilde yapılmaktadır makina imalatı yapılır cnc fason işleri hassas bir şekilde yapılı
İletişim Bilgileri
Firma: Dağdaş Kalıp & Makina
Sektörü: Makina » Endüstriyel Ürünler
İkincil Sektörü:Makina » Makina Aksamı
Yetkili Kişi: Derviş Dağdaş
Adres: Örnek Sanayi Sitesi 9. Blok No .9
Şehir: Aksaray
Ülke: Türkiye
Telefon: (553) - 4164300
Web Sitesi: www.dagdaskalipmakina.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Talaşlı İmalat Fason İmalat
Kesme, Bükme, Delme Ve Form Kalıpları Hassas Bir Şekilde Yapılır Makina İmalatı Cnc'De Her Türlü Hassas Fason İmalat Yapılır.
Dağdaş Kalıp & firma bilgileri. Dağdaş Kalıp & adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Dağdaş Kalıp & ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Dağdaş Kalıp & Makina firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 24-03-2016 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.