Dakkik Plastik Metal Makina Ve Kalıp San.tic.ltd

Şirket Hakkında
Dakkik Plastik Metal, Kocaeli ili Gebze PLastikçiler Ogranize Sanayi Bölgesi 1.cadde No:5 adresinde bulunmaktadır. Firma Kimya / Kozmetik / Plastik » Plastik Ürünleri sektöründe hizmet vermektedir. Firma Yetkilisi Ufuk UGUZ dir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Plastik enjeksiyon parçalarının üretiminde beyaz eşya ve otomotiv sektörlerine Tire 1 ve Tire 2 tedarikçi olarak hizmet vermekteyiz.
75 tondan 800 tona kadar enjeksiyon makinalarımızda, bilimsel metodlarla yüksek kaliteli ön görünüm parçaları imalatı yapmaktayız.
Ayrıca kalıp bakım ve onarım için tesis ve yeteneğimiz mevcuttur.
İletişim Bilgileri
Firma: Dakkik Plastik Metal Makina Ve Kalıp San.tic.ltd
Sektörü: Kimya / Kozmetik / Plastik » Plastik Ürünleri
İkincil Sektörü:Otomotiv / Oto Yan Sanayi » Otomotiv Yan Sanayi
Yetkili Kişi: Ufuk UGUZ
Adres: Gebze PLastikçiler Ogranize Sanayi Bölgesi 1.cadde No:5
Şehir: Kocaeli
Ülke: Türkiye
Telefon: (262) - 7512546
Faks: (262) - 7512540
Web Sitesi:
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Dakkik Plastik Metal Makina Ve Kalıp San.tic.ltd firması TBC ziyaretçilerinin toplam 2 adet değerlendirmesine göre 5 üzerinden 5.0 puan almıştır. Bu puan sayfa ziyaretçilerinin oy ortalaması olup şirket ya da iş yapışı hakkında gerçek bir değerlendirme ya da referans olamaz.
Dakkik Plastik Metal firma bilgileri. Dakkik Plastik Metal adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Dakkik Plastik Metal ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Dakkik Plastik Metal Makina Ve Kalıp San.tic.ltd firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 23-01-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.