Dalıcı Denızcılık Sualtı İnşaat San.tıc.ltd.ştı.

Şirket Hakkında
1994 yılında kurulmuş olan Dalıcı Denizcilik Sualtı İnşaat San.Tic.Ltd.Şti.denizcilik alanında bir çok alanda faaliyet göstermekde , kurumsal anlamda hizmet vermekte , uzman kadrosu ve teknolojik ekipmanları ile sektöründe 100 güvenli ve garantili çalışmayı prensip edinmiş S.E.Ç. ( Sağlık Emniyet ve Çevre ) politakasının bilincinde bir firmadır.

Sualtı İnşaatı , boru hattı imalat, palamar şamandıra ve alt yapı sistemleri montaj, gemi çekimi ve gemi kurtarma hizmetleri, ;Su altı kaynak ve tamirat işleri, Katodik koruma montajı, Gemi karina Temizliği, Acante servis motoru hizmetleri, sualtı sörvey hizmetleri, deniz şarj-deşarj hatları imalatı gibi deniz ile ilgili bir çok kalemde faaliyet göstermektedir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Camlocks Quick Cauplings İmalatı
Gemi Su Altı Video Çekimi
Palamar Şamandırası ve Alt Yapı Hizmetleri
Boru Hattı İmalatı Deniz Şarj-Deşarj Hattı
İletişim Bilgileri
Firma: Dalıcı Denızcılık Sualtı İnşaat San.tıc.ltd.ştı.
Sektörü: İnşaat / Emlak » İnşaat Müteahhit ve Taşeron
İkincil Sektörü:Hizmet » Mühendislik Hizmetleri
Yetkili Kişi: Servet KASAR
Adres: Karadeniz Mah.İnce Sok. No:88
Şehir: Samsun
Ülke: Türkiye
Telefon: (362) - 2348183
Faks: (362) - 2348183
Web Sitesi: http://www.dalicidenizcilik.com/
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Dalıcı Denızcılık Sualtı firma bilgileri. Dalıcı Denızcılık Sualtı adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Dalıcı Denızcılık Sualtı ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Dalıcı Denızcılık Sualtı İnşaat San.tıc.ltd.ştı. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 08-04-2008 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.