Damasistem

Şirket Hakkında
DamaSistem; kurumlara özel hazırladığı bilgisayar destekli eğitim çözümleri ile eğitimi daha etkili ve eğlenceli hale getirmeyi amaçlayan özgün bir bilişim firmasıdır.

DamaSistem, bilimsellik ve rasyonellik ilkelerinin yanında, gerekli teknolojiyi geliştirip kullanarak günün ihtiyaçlarına göre daha hızlı, etkili, güvenli ve pratik eğitim çözümlerini bulmayı amaçlamaktadır.



Vizyonu, geliştirdiği ve sunduğu yöntem ve çözümlerin, günün koşullarının gerektirdiği örgün ve yaygın eğitim ihtiyaçlarının karşılanması sırasında her kesim ve her yaştan insan tarafından kullanılıyor olması; bilgi birikiminin paylaşılması ile katılımcıların, mesleki ve kişisel eğitimlerinde veya özel yaşamlarında başarı ve niteliği arttırmalarına katkı sağlamaktır.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Damasistem
Sektörü: Bilgisayar » Yazılım
İkincil Sektörü:Eğitim / Danışmanlık » Danışmanlık
Yetkili Kişi: Özgür Kaan Elçi
Adres: ODTÜ KOSGEB Teknoloji Geliştirme Merkezi No:B-4 SEM2 TEKNOKENT ODTÜ ANKARA
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 2101500
Web Sitesi: www.damasistem.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Damasistem firma bilgileri. Damasistem adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Damasistem ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Damasistem firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 04-11-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.