Damla Kimya Ltd. Şti.

Şirket Hakkında
Damla Kimya 17 yıllık tecrübesi ile kimya sanayine sağladığı yüksek verimli katalizör ile müşterilerine kaliteli ve ekonomik üretim imkanı sağlamıştır.

İhracat yapan firmalarımızı ürün paketlerine NEM KONTROL TEKNOLOJİSİ sağlayarak ürünlerinin güvenli olması için;nem alıcı ürünler, uçucu korozyon önleyici VCI teknolojisi ile paslanmaya karşı geliştirilmiş ;VCI torba, film, VCI streç, VCI wrap, VCI shrink (şirink), VCI balonlu torba, VCI kilitli torba, VCI yağ, VCI kağıt ( K-70, polietilen laminasyonlu ve flex esnek kağıt) ve aluminyum bariyer hizmeti sağlamaktadır.

Proses havasının kurutulması, saflaştırlması ve ayrıştırılması için her çeşit desikant ; silikajel, moleküler sieve ve aktif alumina yüksek verim ve uzun ömürlü olarak kullanılmaktadır.
Damla Kimya Ltd.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Damla Kimya Ltd. Şti.
Sektörü: Ambalaj » Ambalaj Yan Ürünler / Hizmetler
İkincil Sektörü:Ambalaj » Shrink Film / Strech Film
Yetkili Kişi: Yasin Karamehmet
Adres: İvedik OSB 1400 sok. No:7 Ostim-ANKARA
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 3940320
Web Sitesi: www.damlakimya.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Damla Kimya Ltd. firma bilgileri. Damla Kimya Ltd. adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Damla Kimya Ltd. ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Damla Kimya Ltd. Şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 02-07-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.