Damla Su Arıtma Sistemleri

"HER DAMLASI SAĞLIK"

Şirket Hakkında
2006 Yılında Su Arıtma sistemleri ithalat ve satışı ile sektörde faaliyetlerine başlamıştır. Ürünlerini Damlalife Reverse Osmosis markasıyla müşterilerinin memnuiyetine sunmaktadır.

VİZYONUMUZ;

Müşterilerimize kaliteli, ekonomik ve çevremize dost, içme suyu arıtma çözümleri sunmak ve beklentilerini karşılamak için bilgi ve teknolojik olarak kendini yenileyen bir firma olmak.

MİSYONUMUZ;

Dünya standartlarında, çevre bilinci ile ürünlerimizi kaliteli, ekonomik olarak müşterilerimize ulaştırmak ve teknik destekle kullanım kolaylığını sağlamak.


TEMEL HEDEFİMİZ;


Müşterilerimize“ Toplumsal Sorumluluk Bilinciyle” hizmet etmek" ve “Koşulsuz Müşteri Memnun niyeti” sağlayarak, “Toplam Kalite” anlayışı doğrultusunda ürünlerimizin kalitesini sürekli iyileştirerek çalışanlar, tedarikçiler ve müşterilerimiz arasında güven ortamı oluşturmaktır. ”

Damla  Su
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Damla Su Arıtma Sistemleri
Sektörü: Ticaret (İç / Dış) » Mağazacılık
İkincil Sektörü:Hizmet » Pazarlama
Yetkili Kişi: ali gündüz
Adres: inönü cd menderes mh 323 sokno:4
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (505) - 3951220
Faks: (212) - 5087447
Web Sitesi: http://www.damlasuaritma.com
Ürünleri
5 aşamalı su arıtma cihazı damlalife günlük 280 lt su arıtır , yani 24 saatte 14 adet damacana demektir .tasarruf yapın paranız cebinizde ka...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Damla Su firma bilgileri. Damla Su adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Damla Su ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Damla Su Arıtma Sistemleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 03-12-2013 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.