Danısmalım Komısıyon

Şirket Hakkında
Danısmalım Komısıyon, Bursa ili bursa mustafa kemal pasa adresinde bulunmaktadır. Firma Gıda / Tarım » Salça / Konserve sektöründe hizmet vermektedir. Firma Yetkilisi RIDVAN dir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Danısmalım Komısıyon
Sektörü: Gıda / Tarım » Salça / Konserve
İkincil Sektörü:Gıda / Tarım » Hububat / Bitkisel Ürünler
Yetkili Kişi: RIDVAN
Adres: bursa mustafa kemal pasa
Şehir: Bursa
Ülke: Türkiye
Telefon: (537) - 8125971
Faks: (224) - 6122100
Web Sitesi: http://
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Danısmalım Komısıyon firması TBC ziyaretçilerinin toplam 1 adet değerlendirmesine göre 5 üzerinden 4.0 puan almıştır. Bu puan sayfa ziyaretçilerinin oy ortalaması olup şirket ya da iş yapışı hakkında gerçek bir değerlendirme ya da referans olamaz.
Danısmalım Komısıyon firma bilgileri. Danısmalım Komısıyon adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Danısmalım Komısıyon ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Danısmalım Komısıyon firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 25-09-2008 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.