Danya Trading Ab

Şirket Hakkında
Biz İsveç Stockholm de gida ithalati yapan bir firmayiz
Firamamızın asıl faaliyet konusu yas meyve sebze, dondurulmus gidalar, taze ve dondurulmus etler (halal), yumurta, restoranlarad kullanılilan malzemeler(salca , Tursu, zeytin, mayones, ketcap, kuru domates, yemeklik ve kizartmalik yaglar, baharatlar)
yukarıda bahsedilen urunleri Dunyanin muhtelif yerlerinden ithal ederek isvec icinde dagitimini yapmaktayiz ayni zamanda yakin ulkelere de(Norvec, Finlandia) ihracatini yapiyoruz
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Danya Trading Ab
Sektörü: Gıda / Tarım » Salça / Konserve
İkincil Sektörü:Gıda / Tarım » Dondurulmuş Gıda
Yetkili Kişi: Danyal Dağdaş
Adres: Sagstuvagen 2F 14149 HUDDINGE
Şehir: Stockholm
Ülke: isveç
Telefon: (703) - 9126327
Web Sitesi:
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Danya Trading Ab firması TBC ziyaretçilerinin toplam 2 adet değerlendirmesine göre 5 üzerinden 5.0 puan almıştır. Bu puan sayfa ziyaretçilerinin oy ortalaması olup şirket ya da iş yapışı hakkında gerçek bir değerlendirme ya da referans olamaz.
Danya Trading Ab firma bilgileri. Danya Trading Ab adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Danya Trading Ab ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Danya Trading Ab firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 14-04-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.