Datagen Bilişim

"analitik teknolojinin gücü"

Şirket Hakkında
Datagen Bilişim, bir yazılım ve bilgi işletmesidir. Mobil ve interaktif (on-line) internet uygulamalarına odaklıdır.
Her iki odak çerçevesindeki veritabanı yönetim sistemleri, ağ yönetim sistemleri, gömülü sistemler, sistem analizi çalışmaları da gerçekleştirir. Bilgi birikimini danışmanlık hizmetleri ile ihtiyaç sahibi kurumlara sunar. Firmanın adı, latince kökenlidir ve "veri üreten" anlamına gelmektedir.

Misyon
Firmamızın misyonu; KOBİlerimizin ihtiyaç duyduğu her türlü yazılımı, mümkün olduğunda esnek, fonksiyonel ve ekonomik olarak sunmaktır. Bu görev için Datagen, IT sektöründe yaşanan hızlı dönüşümlere cevap verebilecek dinamizmini korumayı, kaliteli personel istihdam etmeyi, çalışanlarının ve müşterilerinin haklarını korumayı amaçlar.
Vizyon
Firmamızı orta vadede; ülke ekonomisine önemli katkılar sağlayan, konusunda lider yazılım firmalarından birisi olarak görüyoruz.
İlkeler&Değerler
Geçici de olsa doğru olmayan çözümlerle günü idare etmek yerine, uygulanması gecikmeli de olsa doğru yöntemler seçilir.
Alınan her karar; insana saygılı, şeffaf, dürüst ve olabildiğince adil alınır.
Teknolojideki durmaksızın devam eden değişimleri izlenir ve sürekli gelişim gösterilir. Özellikle firmanın kendi çabasıyla üretilen bilgi ve iş deneyimi sürekli artırılır.
Müşteri, verimlilik artışı sağlanarak katma değerin birlikte üretildiği iş ortağı olarak kabul edilir.
Datagen Bilişim
Ürün-Hizmetleri Hakkında
EVO Satış ve Dağıtım Otomasyonu , satış ve/veya dağıtım operasyonlarını temel süreçleri olarak kabul etmiş, farklı corafyalarda, farklı kullanıcılar ve donanımlar ile zorlu şartlarda çalıştırılabilen ticari yazılım programıdır.

Modüller yapısı ve dağıtık operasyonlarda kullanılabilirliği sayesinde, tek kişilik şirketlerden, uluslar arası organizasyonlara kadar farklı büyüklüklerdeki işletmelerin, ticari işlemlerinde, depo, satış, sipariş, dağıtım, zincir mağaza, şube, bayi, müşteri, araç, personel, bulunurluk, B2B, CRM, raporlama yönetimlerinde kullanılır.

detaylı bilgi için; www.datagen.com.tr , forum.datagen.com.tr , www.datagenevo.com.tr
İletişim Bilgileri
Firma: Datagen Bilişim
Sektörü: Bilgisayar » Yazılım
İkincil Sektörü:Bilgisayar » Web
Yetkili Kişi: Hakan AVŞAR
Adres: Kazım Dirik Mh Ankara Cd 282/1 Sk No 6 Bornova
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (232) - 3738300
Faks: (232) - 3735652
Web Sitesi: www.datagen.com.tr
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
EVO, satış ve/veya dağıtım operasyonlarını temel süreçleri olarak kabullenmiş ticari yazılım programıdır. Modüller yapısı ve dağıtık operasyonlard...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Datagen Bilişim firma bilgileri. Datagen Bilişim adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Datagen Bilişim ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Datagen Bilişim firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 14-10-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.