Dataturk Elektronik Mühendislik

Şirket Hakkında
DATADIGITAL-SVR Statik Voltaj Regülatörleri ; ..bünyesinde haraketli parça içermeyen statik bir gerilim regülatörüdür. Gerilim regülasyonunu tamamen mikrokontrolör denetiminde digital teknolojiyle milisaniyeler mertebesinde gerçekleştirir. Aşınacak, eskiyecek bakım gerektirecek hiç bir parçası yoktur. Oysa klasik servo motorlu voltaj regülatörlerinde ise motor kollektörleri, değişken trafo fırçaları, fırça yatakları gibi mekanik sürtünmeli parçalar hızlı bir aşınma gösterir.Yük altında sürekli çalışmada trafo yüzeyinde ısınma ve aşınmalar hatta voltaj kesintileri meydana gelir. Datadigital-SVR Statik Voltaj Regülatörleri Yüksek performanslı mikroişlemci ve güçlü geri besleme kontrol algoritması sayesinde, şebeke voltajının tehlikeli derecede düşük ve yüksek gelmesinde aşırı akım, aşırı ısı ve çıkış kısa devresi gibi anormal durumlarda kendisini ve beslediği yükü korur.Tüm güçlerde RFI ve EMI filtreleri standart olarak mevcuttur.R

İleri Teknoloji Ürünü
Tam Digital Mikroişlemci kontrolü
Thyristor Tap Changer
Zero Transfer/No Distortion
20 milisaniye cevap hızı
Aşırı Yük, Aşırı Gerilim, Düşük Gerilim
Surge, Sag, Spike ve Çıkış Kısa Devre Koruması
EMI / RFI Gürültü Filtresi
True RMS-Gerçek efektif ölçme düzeni
LCD 4X20 Alfanümerik LCD Ekran
Şifre Kontrollü Kullanıcı Parametre Ayarları
Koşulsuz 2 yıl Garanti
Sonsuz Ömür..!
Yüksek Güvenirlilik..!
Çok Yüksek Düzeltme Hızı..!
Yüksek kalkış Akımı..!
Distorsiyon İçermez..!

... DATADRIVE AC Motor Sürücüleri ; ..0, 75kWdan 300kWa kadar 3 Fazlı Asenkron Motor Uygulamaları için, motorun hızını yüksek kalkış momenti ile sıfırdan istenen değere, istenen sürede ayarlayabilen IPM-SPWM tekniğiyle çalışan modern bir hız kontrol cihazıdır. LCD Ekran arayüzünün türkçe olması, menünün kolay anlaşılabilir ve uygulanabilir olmasını sağlamıştır.Ayrıca standart parametrik değerlerin yanısıra, kullanıcı talepleriyle gelişen sektörel uygulamaların paketlere dönüştürülerek menüye eklenmesi, kullanıcıyı karmaşık teknol
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Dataturk Elektronik Mühendislik
Sektörü: Elektrik / Elektronik » Elektrikli Aletler
İkincil Sektörü:Elektrik / Elektronik » Elektrik Motoru
Yetkili Kişi: SELAHATTİN GÜL
Adres: BANKALAR OKÇUMUSA CAD. MÜRDÜM SOK. NO.3/1 KARAKÖY-İST.
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 2389749
Web Sitesi: www.adataelektronik.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Dataturk Elektronik Mühendislik firma bilgileri. Dataturk Elektronik Mühendislik adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Dataturk Elektronik Mühendislik ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Dataturk Elektronik Mühendislik firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 27-01-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.