Dax Teknoloji

Şirket Hakkında
Elektronik Güvenlik (Soygun ve Yangın Alarmı)ve Güvenlik Kamerası- CCTV (kapalı devre TV sistemi)sektöründe hizmet veren firmamız Güvenlik Kamera Sistemleri ve Kablosuz (Wireless) Alarm üzerinde yoğunlaşmıştır. Firmamız, Güvenlik kameraları ve ekipmanlarının satışından montajına kadar uzman kadrosuyla hizmet vermektedir. Bu hizmeti verirken güncel teknolojiyi yakından takip ederek farklı ortamlara çözüm sağlayacak nitelikte ürün yelpazesini genişletmektedir. Bütün bu çalışmaları yaparken daha kaliteli ve güvenli hizmet anlayışıyla, BAYİİ anlaşmamız olan DİSTRİBÜTÖRLERİMİZİN ve firmamızın yurtiçi ve yurtdışında yapılan AR-GE çalışmalarından yararlanılmaktadır. Hedefimiz hep birlikte daha güvenli ve huzurlu yarınlara...
Dax Teknoloji
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Dax Teknoloji
Sektörü: Güvenlik » Hırsızlığa Karşı Önlem Araçları
İkincil Sektörü:Güvenlik » Ev Alarmı
Yetkili Kişi: Adnan ERTAŞ
Adres: İstanbul Cad. No:18 K:5 D:58 Bakırköy/İSTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 5714272
Faks: (212) - 5714272
Web Sitesi: http://www.daxguvenlik.net
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Dax Teknoloji firma bilgileri. Dax Teknoloji adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Dax Teknoloji ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Dax Teknoloji firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 19-03-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.