Daye Makine Elektronik Ic Ve Dis Ticaret Limited Sirketi

Şirket Hakkında
Oturmuş makine - takım tezgahları imalatları yanında robotik , nükleer , medikal , askeri , ex-proof ve aseptik-hijyenik ortam uygulamalarından herhangi biri ile ilgili iseniz özel veya genel amaçlı servo motor / sürücüler ve onlara entegre actuator , cycloidal - planetary redüktörleri , elektronik ve cnc kontrol sistemlerini , linear/circular , transmisyon elemanlarını üretkenlik ve kalite önünde büyük engeller oluşturan alışkanlıkları değiştirmek , proseslerinizi iyileştirmek için tek kaynaktan ülkemiz için özel fiyatlandırma taahhüdü ile satın alabilirsiniz.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Daye Makine Elektronik Ic Ve Dis Ticaret Limited Sirketi
Sektörü: Elektrik / Elektronik » Ölçüm / Otomasyon
İkincil Sektörü:Makina » Makina Aksamı
Yetkili Kişi: Mehmet Tuncer
Adres: Barboros Cas No 2 Cekmekoy Istanbul 34782
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 6416884
Web Sitesi: http://www.daye.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Daye Makine Elektronik firma bilgileri. Daye Makine Elektronik adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Daye Makine Elektronik ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Daye Makine Elektronik Ic Ve Dis Ticaret Limited Sirketi firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 23-06-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.