Ddc Kimya San. Ve Tic. Ltd

Şirket Hakkında
Deep Drilling Chemicals Ltd. ( DDC ), 2009 yılından bu yana sıcak su ve petrol sondajlarına üretici ve tedarikçi olarak hizmet vermektedir. 2009 yılında, firmamız, Kuzey Irakta kayıtlı olarak faaliyet gösteren Samsa Company ( SMS ) adı altında hizmet vermekteydi. 2010 yılının başında, firma ismimizi yenileyerek Deep Drilling Chemicals Ltd. ( DDC ) olarak değiştirdik. Halen yurt içinde ve dışında faaliyetlerimize DDC Ltd. ismi ile devam etmekteyiz.


Firmamız, yerli ve yabancı tüm müşterilerine her çeşit sondaj katkı maddeleri ve kimyasallarını tedarik etmektedir. Aynı zamanda kendi tesislerimizde, sondajlarda kaçak önleyici olarak kullanılan Fındık Kabuğu ( Ceviz Kabuğu ) ve yine sondajlarda vikosite arttırıcı olarak kullanılan Katkılı Bentonit ( OCMA ) üretimi yapılmaktadır.


Öncelikli olarak gördüğümüz ana pazarımız Kuzey Irak bölgesidir. Bu bölgede yaklaşık 3 yıldan beri faaliyetlerini ve operasyonlarını sürdüren firmamızın biri Erbilde ( 800m2 kapalı ve 1000m2 açık alana sahip ) diğeri Süleymaniyede ( 600m2 kapalı ve 750m2 açık alana sahip ) iki adet deposu bulunmaktadır. Depolarımızda, sondaj faaliyetlerinde yoğun olarak tüketilen ürünler düzenli olarak stoklanmakta olup bu sayede müşterilerimizin acil ihtiyaçlarında zamanında hizmet verilmesi amaçlanmaktadır.


Düzenli ve planlı alımlarda, müşterilerimiz için Kuzey Iraka, Türkiye başta olmak üzere Çin, Hindistan, Ürdün gibi ülkelerden doğrudan ithalat da yapılaktadır. Çok uluslu müşterilerimizin yasaklarından dolayı firmamızda kesinlikle İran menşeili ürünlerin satışı yapılmamaktadır.


Türkiye içerisinde ise halen yerli ve yabancı müşterilerimize ürün tedarik etmeyi sürdüren DDC Ltd. aynı zamanda TPAO ve MTA gibi devlet kuruluşlarının ihalelerine katılmakta, ürün tedariği yapmaktadır.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Ddc Kimya San. Ve Tic. Ltd
Sektörü: Maden ve Metal » Maden Ürünleri
İkincil Sektörü:Maden ve Metal » Madencilik
Yetkili Kişi: Metin ÖRNEK
Adres: Bağdat Cad. Cami Sok. Lokman İş Merkezi No:2 Kat:3 D: 22-23 Küçükyalı
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 3690214
Web Sitesi: http://www.ddc-ltd.com/
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Ddc Kimya San. firma bilgileri. Ddc Kimya San. adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Ddc Kimya San. ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Ddc Kimya San. Ve Tic. Ltd firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 26-06-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.