Deccorist İç Mimarlık Osmaniye

Şirket Hakkında
Decorist mekanları tasarlarken aynı zamanda uygulama safhası için uygunluğu ve uygulama süreçlerini gözden geçirir, tavsiye ettiği her proje hayata geçirilebilir, üretim ve uygulama planlamaları değerlendirilmiş haliyle tasarımlarını gerçekleştirir.




Decoristin amacı mekanda bulunan enerji ve atmosferin maddeye dönüşmesini sağlamak, kullanıcılarına mekanın vizyonu ile birlikte ihtiyaçlar ve beklentileri doğrultusunda yeni anlamlar kazandırmaktır. Her proje beklentilere cevap veren bir dönüşüm özelliğiyle önem taşır hazır kavramlar veya önceden hazır hale getirilmiş çözümler yoktur. Dolayısıyla müşteriler ile ilgili iş birliği süreci bizim için ayrı bir önem taşır.



Decorist mağaza, ofis, restaurant ve konut hizmetleri toplam süreç yönetimi veya proje çalışmalarına müteakip kontrol hizmetleri sunar.


İş Süreçleri Hizmet Tipleri

1. Proje ve Uygulama Yönetimi: Hizmet kapsamında müşterilerimiz tek bir kaynaktan proje ve uygulama çalışmaları elde eder, bu sayede tasarım ve proje safhasında yapılan değerlemeler ile projenin gerek uygulama sekli ve tarihleri gerekse bütçe içerisinde sadık kalabilmesi sürekli kontrol edilebilmesi ile sağlanabilir. Tasarım safhasında Decorist taşeronlar arası etkinlik ve iş birliği ile düşük maliyetlerle çalışarak iş yapma potansiyeli doğurur.
2. Uygulama Yönetimi:Hizmet kapsamında müşterilerimiz değerlendirme, proje ve değerleme çalışmaları yapılmış projelerin planlama, uygulama kontrolleri ve takibi hizmetini elde eder.
Decorist gerekli ise müşterilerimizin taşeron seçimlerini değerlendirir, uygulama öncesi planlamaları ve uygulama esnasında süreç takibi ile yönetimini yapar.

Kişisel beklentileri ve ihtiyaçları ile değerlendirilmeye alınan projelerde süreç başlangıcı; anlamak, fikirlerimizi müşterilerimiz ile keşfetmek, belirlenecek bir konsept içinde anlam kazandırmak, bütçesel kısıtlamaları saptayarak sürekli tasarımlar ile hayata geçirilebilir bir hal almasını sağlamaktır.Prensip edindiğimiz bu s
Deccorist İç Mimarlık
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Deccorist İç Mimarlık Osmaniye
Sektörü: İnşaat / Emlak » Dekorasyon
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Duvar Kaplama
Yetkili Kişi: veli karagüllü
Adres: bahçeli bulvarı osmaniye
Şehir: Osmaniye
Ülke: Türkiye
Telefon: (328) - 4450002
Web Sitesi: www.deccorist.com
Ürünleri
stil sahibi mekanlar fark yaratan tasarımlar;dekorasyon ve iç mimarlık konusunda tadilat tasarım ve inşaatın tek adresi
stil sahibi mekanlar fark yaratan tasarımlar için deccorist osmaniye
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Deccorist İç Mimarlık firma bilgileri. Deccorist İç Mimarlık adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Deccorist İç Mimarlık ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Deccorist İç Mimarlık Osmaniye firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 14-04-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.