Dede Tarım

Şirket Hakkında
İzmir Ödemiş'te patates ekme tarım makinası, patates sökme tarım makinası, fasulye ekme tarım makinası, mısır ekme tarım makinası, havalı mibzer tarım makinası, fidan sökme tarım makinası, çizel pulluk tarım makinaları, seri patates ekme makinası, sarsaklı fidan sökme makinası, gübreli ara çapa tarım makinası, marul çapalama tarım makinası, gübreli boğaz doldurma tarım makinası, ara çapa ve boğaz doldurma makinası, sürgü tarım makinası, ayçiçeği ekme tarım makinası, günebakan ekme tarım makinası üretimlerini %100 yerli sermaye ve çiftçilerimizin ihtiyaçlarına göre geliştirerek üretmekteyiz.

Tarım Kooperatifi ve Ziraat destekli kredi aracılığıyla çiftçilerimizin verimli hasat geçirmeleri için gerekli olan tarım makinalarını alırken ödemelerini kolaylaştırmaktayız. Servis ve bayi ağımızla %100 müşteri memnuniyeti sağlamak için kaliteli hizmet vermekteyiz.
Dede Tarım
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Dede Tarım
Sektörü: Makina » Tarım / Gıda Makinaları
İkincil Sektörü:Makina » Makina Parçaları
Yetkili Kişi: İbrahim İlderici
Adres: Sanayi Sitesi 38. Sokak No: 4/7 (tariş Depoları) Ödemiş / İzmir
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (232) - 5082224
Web Sitesi: https://www.dedetarim.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Dede Tarım firma bilgileri. Dede Tarım adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Dede Tarım ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Dede Tarım firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 06-07-2018 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.