Dedeman Ofis Mobilya Ltd. Şti

Şirket Hakkında
DEDEMAN OFİS MOBİLYA LTD.ŞTİ.2000 yılında özel bir kuruluş olarak GAZİANTEP’de kurulmuş modern ve fonksiyonel ofis mobilyası sektöründe uzmanlaşmış bir kurumdur.


Bizim sunduğumuz sadece bitmiş ürün değil, aynı zamanda ürünün kompleks tasarımı , dekorasyon, ihtiyaçların analizi, proje çalışması, sevkiyat ve montajını da kapsamakta.


Koleksiyonumuzu evrensel olarak tasarlanmış, esnek ve değiştirilebilir eklenebilen parçalar, üniteler, dolaplar, kesonlar, paneller temel sistemi tamamlayan parçalar olarak dizayn edilmişlerdir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Dedeman Ofis Mobilya Ltd. Şti
Sektörü: Büro Malzemeleri / Kırtasiye » Büro Mobilyası
İkincil Sektörü:Sağlık Ürünleri / Hastane » Hastaneler
Yetkili Kişi: AHMET MIHCIOGLU
Adres: yavuzeli cad. 90 nolu sokak no:7
Şehir: Gaziantep
Ülke: Türkiye
Telefon: (342) - 3292969
Faks: (000) - 0000000
Web Sitesi: http://www.dedemanmobilya.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Dedeman Ofis Mobilya firma bilgileri. Dedeman Ofis Mobilya adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Dedeman Ofis Mobilya ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Dedeman Ofis Mobilya Ltd. Şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 19-05-2007 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.