Değirmenci Marka Patent

Şirket Hakkında
Şirketimiz Fikri Ve Sınai Haklar konusunda en üst düzeyde danışmanlık hizmeti vermekte olup, kaliteyi hedef almış uzman kadrosu ile marka patent tescil işlemleri yapmaktadır. MARKA FARK YARATMAKTIR. FARKLI OLMANIN FARKI MARKADIR felsefesindeyiz.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirketimiz marka patent, fikri ve sınai mülkiyet hakları, kalite belgelerinin temini, fikri haklar konusunda yaşanan sorunlarda getirdiği çözüm önerleri ile en üst düzeyde hizmet vermektedir.
İletişim Bilgileri
Firma: Değirmenci Marka Patent
Sektörü: Diğer Sektörler » Diğer Sektörler Diğer
İkincil Sektörü:Hizmet » Hizmetler Diğer
Yetkili Kişi: Hayriye Değirmenci
Adres: Gazi Blv No:76 k:6/605 1. Onur Han Çankaya -İzmir
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (232) - 4893956
Faks: (232) - 4832149
Web Sitesi: http://degirmencipatent.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Değirmenci Marka Patent firma bilgileri. Değirmenci Marka Patent adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Değirmenci Marka Patent ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Değirmenci Marka Patent firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 30-03-2008 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.