Dek-mar İnşaat Taahhüt Mimarlık Tic. Ltd. Şti.

Şirket Hakkında
1994 yılında faliyete başlayan firmamız 2006 yılında kurumsallaşarak Dek-Mar İnşaat Tah. Mimarlık Tic. Ltd. Şti olarak Alçıpan Sistemleri, "Dekoratif Yapı Sistemleri" sektöründe ve birçok alanda faliyet göstermektedir.

Firmamız inşaat sektöründeki teknolojik yenilikleri dünyayla eş zamanlı olarak takip edip müşterilerinin ihtiyaç ve beklentileri kalite yönetim sistemi şartlarına uygun hale getirmektedir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Dek-mar İnşaat Taahhüt Mimarlık Tic. Ltd. Şti.
Sektörü: İnşaat / Emlak » Dekorasyon
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Dekorasyon
Yetkili Kişi: ahmet deli
Adres: Taşköprü Caddesi Cansel Sokak no:40 Aşağı Dudullu Ümraniye / İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 3146719
Web Sitesi: www.dek-mar.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Dek-mar İnşaat Taahhüt firma bilgileri. Dek-mar İnşaat Taahhüt adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Dek-mar İnşaat Taahhüt ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Dek-mar İnşaat Taahhüt Mimarlık Tic. Ltd. Şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 12-04-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.