Dekora Yapı Dekorasyon İthalat İhracat San.tic.ltd.şti.

Şirket Hakkında
FİRMAMIZ EGE BÖLGESİNDE HAZIR MUTFAK, BANYO VE DEKORASYON KONULARINDA FALİYET GÖSTERMEKTEDİR.SON OLARAK YURT DIŞINDA ÜRETTİĞİMİZ VE PALLİNA MARKASIYLA TÜRKİYE PAZARINA SUNDUĞUMUZ BANYO LAVABOLARI DA FAALİYET ALANIMIZA DAHİL OLMUŞTUR, ÜRETTİĞİMİZ 23 FARKLI MODEL LAVOBOMUZ KATALOĞUMUZDA BULUNMAKTADIR, AYRICA ÖZEL ÖLÇÜLERDE VE TASARIMLARDADA ÜRETİM YAPABİLMEKTEYİZ.MODELLERİMİZ HAKKINDA BİLGİ ALMAK İÇİN LÜTFEN İRTİBATA GEÇİNİZ.
Dekora Yapı Dekorasyon
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Dekora Yapı Dekorasyon İthalat İhracat San.tic.ltd.şti.
Sektörü: Bahçe ve Ev Ürünleri » Banyo Ürünleri
İkincil Sektörü:Orman / Kağıt / Mobilya » Banyo Mobilyası
Yetkili Kişi: EMRAH AKINTI
Adres: ATATÜRK BULVARI NO 102 KONACIK BODRUM
Şehir: Muğla
Ülke: Türkiye
Telefon: (252) - 3191175
Faks: (252) - 3191153
Web Sitesi:
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
ÜRÜNLERİMİZ YURTDIŞINDA ÜRETİLMEKTE OLUP MEVCUT MODELERİMİZ DIŞINDA MODELLER ÜRETEBİLMEKTE VE İSTEDİĞİNİZ LOGO, RESİM, MARKA YI ÜRÜNLERİMİZDE KULLANAB...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Dekora Yapı Dekorasyon firma bilgileri. Dekora Yapı Dekorasyon adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Dekora Yapı Dekorasyon ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Dekora Yapı Dekorasyon İthalat İhracat San.tic.ltd.şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 26-08-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.