Dekoset Banyo Dolapları

Şirket Hakkında
Firmamız 1996 yılında DEKOSET BANYO MOBİLYALARI adı altında banyo dolapları üretimine başlamıştır. Seçkin bayilerimiz ile kaliteyi öncelikli ilke kabul edenler için gerekli banyo dolapları üretmekte ve müşterilerimizin kullanımına sunmaktayız.
Fabrikamız 3200 m2 kapalı alanı olan modern tesisinde yıllık 25000 adet banyo dolabı üreterek yurtiçi ve yurtdışı müşterilerimize satışını gerçekleştirmektedir.
Hedefimiz kendi branşında Türkiye markası olmak ve elit müşteri gruplarına ulaşmaktır. Firmamız en kaliteli, en fonksiyonel ve en ekonomik banyo dolapları üreterek her zaman ideali yakalayarak çıtayı sürekli yükseltmeyi hedeflemektedir…
Dekoset Banyo Dolapları
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Dekoset Banyo Dolapları
Sektörü: İnşaat / Emlak » Mutfak / Banyo
İkincil Sektörü:Orman / Kağıt / Mobilya » Mobilya
Yetkili Kişi: Ercan Turan
Adres: İKİTELLİ KERESTECİLER SANAYİ SİTESİ 15.BLOK NO:8 İKİTELLİ K.ÇEKMECE
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 4423321
Web Sitesi: www.banyodolabi.web.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Dekoset Banyo Dolapları firma bilgileri. Dekoset Banyo Dolapları adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Dekoset Banyo Dolapları ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Dekoset Banyo Dolapları firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 05-03-2015 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.