Dekosmart Ltd.şti.

"Dekorasyon, Tasarim, Proje Yönetimi, Mutfak, Banyo, Aksesuar, Tadilat,"

Şirket Hakkında
2001 yılında hizmete başlayan Dekosmart vermiş olduğu üstün hizmet ve kaliteli ürünleriyle kısa sürede büyük adımlar atarak ev, ofis ve konsept mağaza çalışmalarıyla kendine yenilemeye ve güçlenmeye devam etmektedir



Müşteri memnuniyetini esas alan firmamız, profesyonel ekibi ve alanında lider üreticileriyle yüksek kalitede hizmet vermektedir.



Dekosmart; Mimarlara proje yönetimi ve uygulamalarında 2005 yılından itibaren Türkiye genelinde çözüm ortaklığı sunmakta ve yeniliklere kolay uyum sağlayan dinamik kadrosu ile alternatif ve ekonomik çözümler üretmektedir.

www.dekosmart.com


Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Dekosmart Ltd.şti.
Sektörü: İnşaat / Emlak » Mimarlık ve Mühendislik
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Mutfak / Banyo
Yetkili Kişi: Hasan Demir
Adres: Yeni Mahalle Oba Sk. No:30 Bağcılar 34210 İstanbul - Türkiye www.dekosmart.com
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (532) - 2445844
Web Sitesi: www.dekosmart.com
Ürünleri
modern mutfak tasarımları ve uygulamalarıyla hizmet vermekteyiz
Mutfak aslında bir çalışma yeridir, Önümüze bazen tarifleri koyar, tezgâhın üstünü bir sürü şeyle doldurur, çalışırız. Her işte olduğu gibi, bu kad...
mutfaklarınızda yepyeni bir tasarım.tezgah arasındaki görüntü kirliliğine son verin.
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Dekosmart Ltd.şti. firma bilgileri. Dekosmart Ltd.şti. adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Dekosmart Ltd.şti. ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Dekosmart Ltd.şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 18-09-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.