Delcomrf Kablosuz Teknolojiler

Şirket Hakkında
Delcomrf Kablosuz Teknolojiler, İzmir ili Fevzipaşa Bulv. 1364 sok.No:2 Kat5/505 Kutucular İş Merkezi Basmane/İzmir adresinde bulunmaktadır. Firma Elektrik / Elektronik » Diğer Elektrik / Elektronik sektöründe hizmet vermektedir. Firma Yetkilisi Murat KÖROĞLU dir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Delcom Kablosuz vinç kontrol sistemleri, Kablosuz Kuyu-Depo Kontrol Sistemleri, Dijital Görüntü-Ses Aktarım Sistemleri,Vinç Kontrol Üniteleri,
Su,Duman,Sis,Darbe Sensörleri Depo-Şamandıra Kontrol Sistemleri Proje ve Devre tasarımları,RF verici ve tekrarlayıcılar
İletişim Bilgileri
Firma: Delcomrf Kablosuz Teknolojiler
Sektörü: Elektrik / Elektronik » Diğer Elektrik / Elektronik
Yetkili Kişi: Murat KÖROĞLU
Adres: Fevzipaşa Bulv. 1364 sok.No:2 Kat5/505 Kutucular İş Merkezi Basmane/İzmir
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (232) - 4416735
Web Sitesi: http://www.delcomrf.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Kapasitesi 132 kanala kadar arttırılabilir.100M mesafeye kadar çalışabilir.İşyeri aydınlatma motor ev otomasyonu gibi uygulamalarda kullanmak için ide...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Delcomrf Kablosuz Teknolojiler firma bilgileri. Delcomrf Kablosuz Teknolojiler adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Delcomrf Kablosuz Teknolojiler ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Delcomrf Kablosuz Teknolojiler firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 12-11-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.