Deltaş Özel Güvenlik Hiz.sis.san.tic.a.ş.

Şirket Hakkında
Özel Güvenlik Sektöründe 15 yıllık deneyimi ile 2004 yılı Haziran ayında 5188 sayılı Özel Güvenlik Kanunu nun çıkması neticesinde , bu kanun çerçevesinde şirketimiz yenilenerek hem özel güvenlik eğitim kurumu hem de özel güvenlik şirketi faaliyet izin belgelerini alarak, yasal mevzuata uygun bir şekilde faaliyetine kaldığı yerden devam etmektedir.
Şirketimiz kamuya ve özel kişilere ait kurum ve kuruluşların karşılaşabilecekleri muhtemel tehdit ve tehlikelere karşı caydırıcı ve engelleyici birçok güvenlik önlemini, güvenlik hizmeti vereceği şahıs, kurum veya kuruluşun ihtiyaçları doğrultusunda belirler.
Sabotaj, yangın, hırsızlık, soygun, yağma yıkma, gasp, kurum ve kuruluşlarda çalışanların zorla işten alıkonulması, saldırı ve adi suçlar olarak adlandırılan; yankesicilik, üçkağıtçılık, çapulculuk, oto hırsızlığı, tırnakçılık, kapkaççılık gibi suçlara karşı ; kendi bünyemizdeki özel güvenlik okulunda tecrübeli hocalarımız tarafından yetiştirilen, üstün yetenek ve kabiliyette, her türlü silah taşımaya ehil, silahlı silahsız mücadele tekniklerine hakim özel güvenlik elemanlarımızla; bilgisayarlı geçiş kontrol üniteleri, ziyaretçi kayıt ve kontrol sistemleri, araç bariyerleri, turnike sistemleri, elektromanyetik kartlar/elektromanyetik kart okuyucuları, kameralar, monitörler, devriye ve nöbet hizmetleri, evrak, haberleşme gibi gerek geleneksel gerek teknolojik yöntemlerden yararlanarak güvenliğinizi sağlıyoruz.

VİZYONUMUZ

Özel Güvenlik Sektöründe kişi ve kurumlarca DELTAŞ markası ile anılmak, güvenilir olmak, hizmet kalitesini en üst seviyede profesyonel bir şekilde tutmak ve yeni başarılara imza atarak faaliyetlerimizi sürdürmektir.

Özel Güvenlik sektöründe çalışmaya hevesli gençlerimizi; her türlü olanaklara sahip, konusunda uzman ve deneyimli eğitmenlerimizin-öğretmenlerimizin önderliğinde Eğitim Kurumumuzda eğitime tabi tutarak, Özel Güvenlik Hizmetini en üst seviyede sunmaktır.
Deltaş Özel Güvenlik
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Hizmetlerimiz:
- holding / iş merkezleri ve hizmet binalarının güvenliği
- eğitim kurumlarının güvenliği
- sağlık kurumlarının güvenliği
- site ve yerleşim alanlarının güvenliği
- VIP koruma
- fuar/organizasyon ve kongrelerin güvenliği
- alışveriş merkezleri ve metro istasyonlarının güvenliği
- fabrika/depo/antrepo güvenliği
- para ve değerli eşya nakillerinde güvenlik
İletişim Bilgileri
Firma: Deltaş Özel Güvenlik Hiz.sis.san.tic.a.ş.
Sektörü: Hizmet » Güvenlik Hizmetleri
Yetkili Kişi: Özgür Akgül
Adres: 1364 Sok No:6/101-102 Sezai İşgören İşhanı Basmane/İzmir
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (232) - 4460460
Faks: (232) - 4460387
Web Sitesi: www.deltasguvenlik.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Deltaş Özel Güvenlik firma bilgileri. Deltaş Özel Güvenlik adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Deltaş Özel Güvenlik ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Deltaş Özel Güvenlik Hiz.sis.san.tic.a.ş. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 09-12-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.