Demcar Rent A Car

"yola bizimle cıkın.."

Şirket Hakkında
DEMCAR RENT A CAR

2006 yılından bu yana Otomotiv sektöründe bulunan DEMİRAY Otomotiv , HAZİRAN 2006 yılından itibaren DEMCAR Rent a car markası ile araç kiralama hizmeti vermektedir. Sirketimizin, ana faaliyet konusu Orta ve Ekonomik kategori araçları , bu araçlara ihtiyaci olan kitlelere kiralamaktır.Bunun yanı sıra, Havalimanına Araç Teslimi ve VIP minibüs kiralama, sehir içi transfer hizmetleri vermektedir…


Otomobil kiralama sektörü ülkemizde her geçen yıl büyümekte ve sirketimiz de büyüyen bu sektörde, pazar payını artırmak için çalısmalarına hız vermektedir. DEMCAR , yüksek standartlı hizmeti, uygun fiyat politikasıyla destekleyerek, müsteri memnuniyetini saglama amacını tasımakta olup, sektöründe güçlü ve kalıcı bir yer saglama yolunda çalısmalarına devam etmektedir.

Kalite Politikamız
DEMCAR için kalite, iç ve dış müsterilerimizin beklentilerini karsılamaktır. İlkemiz, hizmette kaliteyi ekip çalısmasıyla devamlı kılmak ve gelistirmektir.

Misyonumuz
Müsterilerinin kısa ve uzun dönemli araç ihtiyaçlarını hizmet avantajları ile genis bir cografyada karsılayan, çalısanları, is ortakları ve toplum için deger yaratarak sürekli gelisen, kurumsal, yaratıcı, ve güvenilir bir hizmet sirketidir.

Vizyonumuz
Kısa ve uzun dönemli araç kiralama sektöründe ekonomik karlılık yaratarak en fazla araca sahip sirket olmaktır…

Demcar Rent A
Ürün-Hizmetleri Hakkında
ekonomi gurubu araclar orta sınıf , üst sınıf dizel araclar.....
İletişim Bilgileri
Firma: Demcar Rent A Car
Sektörü: Otomotiv / Oto Yan Sanayi » Otomotiv Araba Kiralama
Yetkili Kişi: yavuz calık
Adres: fevzi cakmak mah. cemal gürsel cad. no.153 d.2 pendik
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 5961814
Faks: (216) - 5961815
Web Sitesi: www.pendikotokiralama.net
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Demcar Rent A firma bilgileri. Demcar Rent A adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Demcar Rent A ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Demcar Rent A Car firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 12-02-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.