Demir İş Çelik;hamur Makinası,fırın Makinası,hamur Dinlendirme Ve Hamur Yuvarlama Makinası Konya

Şirket Hakkında
DEMİRİŞ ÇELİK;Konyada Hamur yoğurma Makinası ve uzun şekil verme makinası imalatı, fitil baston makinası imalatı, ekmek dilimleme ve hamur kesme tartma makinası imalatı, kestart imalatı, ara dinlendirme makinası ve un eleme makinası imalatı, baston şekil verme ve konik çevirme makinası imalatı ile baget şekil verme makinası, Hamur dinlendirme makinası imalatı, hamur çevirme ve hamur yuvarlama makinası imalatı yapmaktadır.Konyada Hamur ve fırın makinaları imalatı yapmaktadır.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Demir İş Çelik;hamur Makinası,fırın Makinası,hamur Dinlendirme Ve Hamur Yuvarlama Makinası Konya
Sektörü: Makina » Makina Sanayi
Yetkili Kişi: ali çaycı
Adres: Anadolu Sanayi Reşadiye Caddesi No: 70 Selçuklu - KONYA
Şehir: Konya
Ülke: Türkiye
Telefon: (332) - 2486879
Web Sitesi: www.demiriscelik.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Demir İş Çelik;hamur firma bilgileri. Demir İş Çelik;hamur adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Demir İş Çelik;hamur ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Demir İş Çelik;hamur Makinası,fırın Makinası,hamur Dinlendirme Ve Hamur Yuvarlama Makinası Konya firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 11-07-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.