Demireller Tarım Fasulye Toplama Patozu Şaftlı Çuvallamalı Harman Makinası İmalatı Konya

Şirket Hakkında
DEMİRELLER TARIM;Konyada fasulye toplama ve biçme patozu ile mercimek biçme patozu imalatı, biçme saman yapma makinası ile biçme saman yapma harman makinası imalatı, Combined walker threshing Machines, Shaft should sack threshing Machines, Mow threshing Machines, Walker tank threshing, Straw Aspirator depolu gezer patoz ile biçer hasat makinası imalatı, saman aktarma ve saman boşaltma saman aspiratörü imalatı, kombine gezer patoz imalatı, harman makinası ve kombine harman makinası imalatı, patoz imalatı, kombine şaftlı çuvallamalı harman makinası ve biçer patoz imalatı, yapmaktadır.
Demireller Tarım Fasulye
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Demireller Tarım Fasulye Toplama Patozu Şaftlı Çuvallamalı Harman Makinası İmalatı Konya
Sektörü: Makina » Makina Sanayi
Yetkili Kişi: Ali Demirel
Adres: 1. Organize Sanayi Bölgesi Albayrak Caddesi No: 46 (Kamyon Garajı Yanı) Selçuklu - KONYA
Şehir: Konya
Ülke: Türkiye
Telefon: (332) - 2493948
Web Sitesi: www.demirellertarim.net
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Demireller Tarım Fasulye firma bilgileri. Demireller Tarım Fasulye adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Demireller Tarım Fasulye ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Demireller Tarım Fasulye Toplama Patozu Şaftlı Çuvallamalı Harman Makinası İmalatı Konya firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 04-05-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.