Demiriş Plastik Su Deposu Plastik Silo Konya

Şirket Hakkında
DEMİRİŞ Konya plastik su deposu, plastik silo, plastik su tankı, plastik su deposu fiyatları, hammadde silosu, kimyevi madde silosu, silo deposu, polietilen silo depoları ölçüleri ve fiyatları, polietilen silo tanklar, konik silo tank, depo çökertme tankları, silo deposu, polietilen silo depoları, plastik depo ölçüleri, pilastik silo deposu ölçüleri ve fiyatları, salamura depoları, turşu deposu, polietilen turşu ve salamura deposu
Demiriş Plastik Su
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Demiriş Plastik Su Deposu Plastik Silo Konya
Sektörü: Hizmet » Organizasyon
Yetkili Kişi: Demir Çaycı
Adres: Anadolu Sanayi Cevherli Sokak No: 8 Selçuklu - Konya
Şehir: Konya
Ülke: Türkiye
Telefon: (554) - 9358666
Web Sitesi: http://www.plastiksudeposukonya.name.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Demiriş Plastik Su firma bilgileri. Demiriş Plastik Su adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Demiriş Plastik Su ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Demiriş Plastik Su Deposu Plastik Silo Konya firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 14-12-2018 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.