Demko Grup

Şirket Hakkında
Demko Grup ülke ekonomisine katma değer oluşturan inşaat sektörünün temel taşları niteliğindeki demir-çelik ürünleri, çeşitli özelliklerde inşaat demirleri ve endüstriyel yağların üretim ve satışını gerçekleştiren güvenilir ve güçlü bir firmadır.

Sektöründe attığı adımlarla öncü olmak gayesinden hiçbir zaman sapmadan üretim ve satış hedeflerini yürüten Demko Grup, hizmet kalitesini yüksek tutmak ve müşteri memnuniyetini sürekli kılabilmek için en güvenilir koşullarda üretim ve teslimat sürecini yönetmektedir.

Piyasadaki rekabet koşullarında kaliteli hizmetten ödün vermeden uygun fiyatlandırma prensibiyle müşteri memnuniyetine özel önem veren Demko Grup, mesleki tecrübeyle şekillenen ve tüm teknolojik yeniliklerle üstün hizmet potansiyelini genişleten kurumsal niteliklerin sahibidir.
Demko Grup
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Demko Grup
Sektörü: Maden ve Metal » Demir-Çelik Ürünleri
İkincil Sektörü:Maden ve Metal » Maden Ürünleri
Yetkili Kişi: BAHAR KARATAŞ
Adres: ATİSAN SANAYİ SİTESİ 253 SK NO:12 OSTİM /ANKARA
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 3858140
Web Sitesi: www.demkogrup.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Demko Grup firma bilgileri. Demko Grup adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Demko Grup ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Demko Grup firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 28-05-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.