Demos Endüstriyel Sis. San. Ve Tic.ltd. Şti.

Şirket Hakkında
Demos Endüstriyel Sistemler, özellikle telekomünikasyon sektöründe kurulum ve bakım amacı ile kullanılan cihaz, alet ve sarf malzemelerinin ithalat ve satışını gerçekleştiren bir kurum olarak 2007 yılında İstanbul'da ticari hayatına başladı. Sektördeki gelişmeleri yakından takip eden Demos, günümüze dek hep ihtiyaçları önceden belirleyip hazırlık yaparak müşterilerinin işini hızlandıran ve rahatlatan bir anlayış içinde hareket etti. Müşteri memnuniyetini prensip edinen Demos, hala aynı vizyon ve dolu dizgin bir tempoyla çalışmaya devam etmektedir.
Bugün Türkiye çapında yüzün üzerinde ürün çeşidinin satışı, Demos kalitesi ve güvencesiyle gerçekleşmektedir. Müşterilerinin ihtiyaçlarını en uygun ürünlerle, sorunlarını ise içten bir ilgi ve ivedilikle çözmeye özen gösteren Demos, bunu başarabilmeyi özverili çalışmalarına ve de üretici firmalarla kurduğu karşılıklı güven ortamına borçludur. Demos, tedarikçileriyle olan işbirliğinin gerektirdiği her türlü göreve sahip çıkmış ve karşılığını da hız, kalite ve teknik destek olarak görmüştür. Öyle ki, bugün Türkiye'de bu kadar hızlı bir şekilde ürün tedarik edebilen ve buna rağmen ürünlerinin hem kalitesinde hem de servisinde sıkıntı yaşanmayan çok az firma bulunmaktadır.
Verimli ve disiplinli çalışmaları sebebiyle GSI (Protek), JDV, Wavecontrol, Heiman, XGXC ve Nanhua gibi güçlü markalar Türkiye distribütörü olarak Demos'u seçmiştir. Böylelikle Demos, birbiriyle ilişkili pek çok ürünü bir arada sunan ve müşterilerine en avantajlı fiyat ve şartları sağlayabilen bir firma haline gelmiştir. Bunun yanında, olası teknik problemler ve yeniden kalibrasyon gibi servis veya bakım gerektiren durumlarda, distribütörü olduğu üretici firmalardan tam destek almaktadır. Ayrıca, Demos bu markaların ürünlerini çoğunlukla stokta bulundurduğu ya da ithalatını süratle gerçekleştirebildiği için, teslimat sürelerinde sıkıntı yaşanmamaktadır.
Demos, kuruluşundan bu yana yurtiçi ve yurtdışında birçok atılım gerçekleştirmiş, yerind
Demos Endüstriyel Sis.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Demos Endüstriyel Sis. San. Ve Tic.ltd. Şti.
Sektörü: Telekomünikasyon » Telekomünikasyon Diğer
Yetkili Kişi: Osman Demirel
Adres: Çakmak Mah. Başaran Sok. No:31/2 Ümraniye İstanbul Türkiye
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 4158087
Web Sitesi: http://www.demosmuhendislik.com
Ürünleri
Wetra Uçak İkaz Lambası Demos Endüstriyel Sis. San. ve Tic. Ltd. Şti.'nin tescilli markası olan Wetra uçak ikaz lambaları Türkiye'de yayg...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Demos Endüstriyel Sis. firma bilgileri. Demos Endüstriyel Sis. adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Demos Endüstriyel Sis. ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Demos Endüstriyel Sis. San. Ve Tic.ltd. Şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 20-02-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.