Demsu Lojistik Ltd Şti

"Değer Taşır "

Şirket Hakkında
DEMSU LOJİSTİK ,
yurt içerisinde bulunan ulusal ve yerel market zincirlerinin (BİM, A101, ŞOK vs.) tedarikçilerine gerek parsiyel gerekse komple taşımada lojistik çözüm ortağı olmakla beraber, bahse konu tedarikçi firmaların sevk ettiği ürünlerin ve sarf malzemelerinin de depolamasını yaparak da hizmet vermektedir. Anadolu’nun her neresinde olursa olsun tedarikçi firmanın ürünlerini İstanbul merkezdeki ve manisa merkezdeki deposuna alıp profesyonel ekibi ile yapılan operasyonla tedarikçi firmaların ürünlerini zamanında ve taşımaya uygun şekilde teslimatını yapar ve her aşamasını da zamanında firmayı bilgilendirir. Hizmet verdiğimiz firmaların bölgelerdeki boş kap, iade ve paletlerini de bölgelerden alıp adreslerine teslimatını yapmaktayız
Demsu Lojistik Ltd
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Demsu Lojistik Ltd Şti
Sektörü: Taşımacılık / Nakliye » Depo
İkincil Sektörü:Taşımacılık / Nakliye » Taşımacılık / Nakliye Diğer
Yetkili Kişi: Murat Subaşı
Adres: Büyükdere Cad. Nurol Plaza No: 257 K:16 34398 Maslak Sarıyer/istanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (850) - 8880536
Web Sitesi: www.demsulojistik.com.tr
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Demsu Lojistik Ltd firma bilgileri. Demsu Lojistik Ltd adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Demsu Lojistik Ltd ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Demsu Lojistik Ltd Şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 24-10-2015 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.