Demsu Lojistik Ltd Şti

Şirket Hakkında
DEMSU LOJİSTİK;

Zincir Market tedarikçisi olup, marketlere rutin veya proje bazlı toplu spot gönderisi olan; imalatçı veya ithalatçı firmaların gönderilerinin; teslim tarihinde Zincir Markete teslim edilmesi hizmetimizdir.
Marketlere rutin gönderi yapan müşterilerimizin sevkiyata hazır ürünlerini müşteri deposundan alıp direkt marketlere yükleme yapabildiğimiz gibi; hem maliyetlerinizi düşürmek hemde iş yükünüzü azaltmak adına, ürünlerin depolamasından, elleçlenip stoklarının tutulmasına kadar olan tüm lojistik faaliyetlerinin DEMSU ekipleri tarafından üstlenilebilmesi de mümkündür.
Proje bazlı toplu spot gönderim yapan müşterilerimiz için, İstanbul çıkışlı BİM – A101 – ŞOK marketlerinin ana depolarına yapılan toplu sevkiyatlarda; ekonomik fiyatlarla, bütün projenin lojistik ayağının anahtar teslimi yürütülmesi hizmetini de sunmaktayız.
DEMSU LOJİSTİK, ulusal ve zincir market dağıtımı alanında uzmanlaşmış olan BİM, A101 ve ŞOK market zincirlerinin taşımacılık çözüm ortağıdır.
Demsu Lojistik Ltd
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Demsu Lojistik Ltd Şti
Sektörü: Taşımacılık / Nakliye » Kargo
İkincil Sektörü:Taşımacılık / Nakliye » Depo
Yetkili Kişi: Murat Subaşı
Adres: Büyükdere Caddesi Nurol Plaza No:257 Kat:16 34398 Maslak İstanbul
Şehir: Manisa
Ülke: Türkiye
Telefon: (850) - 8851913
Web Sitesi: http://www.demsulojistik.com.tr
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Demsu Lojistik Ltd firma bilgileri. Demsu Lojistik Ltd adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Demsu Lojistik Ltd ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Demsu Lojistik Ltd Şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 28-06-2016 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.