Deneyim Patent Ve Marka Ltd. Şti.

Şirket Hakkında
Deneyim Patent ve Marka Hizmetleri, Sınai mülkiyet hakları hususunda firmalara danışmanlık hizmetleri sunmak ve değerler kazandırabilmek amacıyla vekillik hizmeti veren bir kuruluştur. Başta marka, endüstriyel tasarım ve patent başlıklarında ihtiyaç analizinden, belgenin alım süreçleri ve tescil sonrası hizmetlere kadar her dönemde müvekkillerine katma değer sağlamayı hedefleleyen kuruluşumuz, hizmet sunulan kuruluşlara ait bir departman hüviyeti ile hareket etmeyi ve müvekkile fayda temin eden her unsurun gözetilmesi ilke edinilmiştir.
Deneyim Patent Ve
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Deneyim Patent Ve Marka Ltd. Şti.
Sektörü: Eğitim / Danışmanlık » Marka Tescil
Yetkili Kişi: ÇELİK ERDOĞAN
Adres: Selahattin Pınar Cad. Yaşarbey Sok. No:10/A K:1 D:1 Mecidiyeköy
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 3560356
Web Sitesi: www.deneyimpatent.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Deneyim Patent Ve firma bilgileri. Deneyim Patent Ve adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Deneyim Patent Ve ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Deneyim Patent Ve Marka Ltd. Şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 04-06-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.