Deniz Ticaret Enstitüsü

Şirket Hakkında
Deniz ticareti dünyanın en prestijli ve kazançlı meslekleri arasındadır. Uluslar arası taşımacılığın tonaj olarak yaklaşık %90’ı denizyolu ile yapılmaktadır. Bununla birlikte denizcilik yatırımlarının artması, teknolojinin gelişimi, globalleşme gibi unsurlar denizcilik mesleğini daha karmaşık ve uzmanlık gerektiren bir noktaya taşımıştır.
Denizcilik endüstrisine olan bu muazzam talep denizcilik piyasasındaki profesyonel uzmanlara / yönetici sınıfa olan talebi hızla arttırmaktadır. Operasyonel verimliliğin arttırılması, denizciliğe yapılan yatırımın doğru yönlendirilmesi ve şirketlerin etkin yönetimi yüksek bir akademik bilgi, teknolojiyi kullanma ve deneyime bağlıdır.
DENİZ TİCARET ENSTİTÜSÜ denizcilik piyasasına yönetici kademesinde uzman yetiştirmek amacıyla kurulmuş bir araştırma-geliştirme kurumudur. Türkiye’de alanında ilk ve tek olan kurumumuz denizcilik alanında uzmanlık eğitimlerinin yanı sıra, akademik ar-ge, ve danışmanlık faaliyetleri de sürdürmektedir.
Eğitim programları uluslar arası standartlara uygun, disiplinler arası yapıya sahiptir. Mezunlar Türkiye’de ve yurtdışında ilgili alanlarda deniz ticaret uzmanı olarak görev alabilirler.
Deniz Ticaret Enstitüsü
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Deniz Ticaret Enstitüsü
Sektörü: Eğitim / Danışmanlık » Diğer Eğitim / Danışmanlık
İkincil Sektörü:Taşımacılık / Nakliye » Deniz Taşımacılığı
Yetkili Kişi: Oğuzhan ÜÇOK
Adres: Abbasağa mahallesi Yıldız Caddesi Tevfikpaşa Konağı 49/6 Beşiktaş-İSTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 2593833
Web Sitesi: denizticaretenstitüsü.com
Ürünleri
Gemi ve Filo Teknik Yönetimi Profesyonel Sertifika Programında öğrencilere gemilerin teknik işletmeciliği ve yönetimi konularında bilgi ve beceri kaza...
Gemi Finans Uzmanlığı Profesyonel Sertifika Programında öğrencilere gemi finansmanı ve denizcilik yatırımları yönetimi konusunda ileri akademik bilgi ...
eniz Sigorta Uzmanlığı Profesyonel Sertifika Programının amacı, uluslar arası düzeyde deniz sigorta piyasalarında görev alabilen, en iyi ve güncel b...
Tanker Kiralama ve Tanker Brokerliği Profesyonel Sertifika Programında öğrencilere çok spesifik ve karmaşık bir yapıya sahip olan tanker işletmeciliği...
Gemi Kiralama ve Gemi Brokerliği Profesyonel Sertifika Programı’nda öğrencilere ileri gemi yönetimi ve gemi işletmesi konusunda bilgi ve beceri kazand...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Deniz Ticaret Enstitüsü firması TBC ziyaretçilerinin toplam 1 adet değerlendirmesine göre 5 üzerinden 5.0 puan almıştır. Bu puan sayfa ziyaretçilerinin oy ortalaması olup şirket ya da iş yapışı hakkında gerçek bir değerlendirme ya da referans olamaz.
Deniz Ticaret Enstitüsü firma bilgileri. Deniz Ticaret Enstitüsü adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Deniz Ticaret Enstitüsü ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Deniz Ticaret Enstitüsü firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 12-12-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.