Denizcimalzemeleri.com

"Rakiplerimizden farkımız sizden biri olmamız. Bu ülke denizi ve denizciliği sevecek."

Şirket Hakkında
Sevgili üyelerimiz ve tüm denize gönül vermiş değerli dostlarımız;

denizcimalzemeleri.com ailesi olarak sizlerin desteğini almanın ve değer bulmanın tadını yaşamak bize en güzel hediyedir. Müşteri demek gelmiyor içimizden açıkçası, bir dost veya kardeş en güzel kelimeler olurdu bizler için. Şirketimiz 1999 yılında bir umut ve gayretle kurulmuş Türkiye'nin ilk yerli denizci ekipmanları(optimist, laser ekipmanları) üreticisi OptiSupp Optimist ve Denizci Malzemelerinin online satış sitesi olarak yelken, yat ve deniz malzemelerinin önde gelen markalarını sizlerle buluşturmak amacıyla 2008 yılında ülkemizin hizmetine girmiştir.

denizcimalzemeleri.com ülkemizde tüm denizciliğin, su sporlarının ve yelken sporunun sevilmesi , geliştirilmesi ve yayılmasına katkıda bulunmayı amaç edinmiştir. Sağladığı fırsatlarla denizci ve sporcularımızın eksiklerini tamamlamanın yanında, satış öncesi ve sonrası hizmet anlayışını benimsemiş uzman teknik ekibimizden de öneri veya bilgi alabilirler.

denizcimalzemeleri.com olarak her türlü fikir, öneri ve eleştirilerinizi bekliyoruz.
Denizcimalzemeleri.com
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Denizcimalzemeleri.com
Sektörü: Diğer Sektörler » Diğer Sektörler Diğer
İkincil Sektörü:Diğer Sektörler » Diğer Sektörler Diğer
Yetkili Kişi: Ali Cesur
Adres: Adres : MİMAR SİNAN CAD.NO :136/A YALOVA Tel - Faks : 0226 811 63 16 Mail: info@optisupp.com
Şehir: Yalova
Ülke: Türkiye
Telefon: (226) - 8116316
Web Sitesi: www.denizcimalzemeleri.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Denizcimalzemeleri.com firma bilgileri. Denizcimalzemeleri.com adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Denizcimalzemeleri.com ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Denizcimalzemeleri.com firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 29-03-2015 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.