Denizhaber.com

Şirket Hakkında
Denizhaber.Com; Türk Denizciliğinin Haber sitesi

2005 yılından günümüze kadar denizcilik sektöründeki gelişmeleri yakından takip eden denizhaber.com internet haber sitesi her gün 7/24 güncellenen haberleriyle sektörün nabzını tutmaktadır.

Sektörün lider haber sitesi www.denizhaber.com sektörün her alanından haber akışı sağlamasının yanında; özel dosyalar, özel haberler röportajlar ve makaleler yayınlayarak etkin bir şekilde çalışmaktadır. Sektördeki en son gelişmelere, yeni mevzuat ve uygulamalara ilk önce okuyucularına sunmaktadır.

www.denizhaber.com Türrk Denizciliğinin Haber Sitesi sloganıyla yayın hayatına başladığı 2005 yılından bu yana, Alexa sıralaması Türkiye genelinde denizcilik sektörüne yönelik haber siteleri arasında yeri ile alternatif mecralara göre açık ara öndedir. Google haber sıralamasında en üstte sıralanmaktadır.

denizhaber.com android ve ios telefonlara uygun yazılımı ile ve anlık bildirimlerle son gelişmeleri kullanıcılarına sunmaktadır.

deniz, haber, denizcilik, kaptan, gemi, liman, lojistik, tanker, yakıt, bunker, yolcu , taşımacılık


Adres: Küçüksu Mah. Kamer sok No:12/1
Üsküdar/ İstanbul
+90 534 684 01 05 (24 Saat Açık)
editor[@]denizhaber.com
Denizhaber.com
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Denizhaber.com
Sektörü: Basın / Yayın / Matbaacılık » Görsel Basın
İkincil Sektörü:Basın / Yayın / Matbaacılık » Yazılı Basın
Yetkili Kişi:  cahit İstikbal
Adres: Kamer Sokak No: 12/1 Küçüksu Üsküdar İstanbul 34684
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 3302410
Web Sitesi: http://www.denizhaber.com/
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Denizhaber.com firma bilgileri. Denizhaber.com adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Denizhaber.com ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Denizhaber.com firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 21-05-2019 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.