Denizli Yeminli Tercüman Safiye Tıngır

Şirket Hakkında
2003 Yılında Safiye TINGIR tarafından Denizli’de yeminli tercüme bürosu olarak kurulan kurumumuz bütün dillerde şahıs ve şirketlere çeviri hizmeti vermektedir. Özellikle İngilizce, Almanca, Fransızca, Rusça, İspanyolca , İtalyanca ve Arapça dillerinde uzman tercüman kadrosuna sahibiz. Sadece Denizli içi firmalar hitap etmiyoruz. Bu gibi durumlarda kargo, faks, e-mail gibi iletişim araçlarını kullanıyoruz. Bir belgenizi tercüme ettirme ihtiyacı duyduğunuzda hangi dilde ve konuda olursa olsun bize ulaşmanız yeterlidir. Bizler, deneyimli ve konusunda uzman kadromuzla faaliyete geçtiğimiz günden itibaren en iyi hizmet sunmayı amaç edindik . En son teknoloji araçları , tam donanımlı bilgisayarlarımız, İnternet bağlantıları ile yaptığımız çalışmaların teknik temelini de güçlü kılan bir büro olmanın yanında, kısa süreli işlerinizden uzun çeviri projelerinize kadar aynı ciddiyet ve mesleki ilke olarak edindiği zamanında , güvenilir ve düzenli çalışma prensibi ile hemen her sektörden müşterilerimiz için tamamladığımız projelerden ve kaliteden ödün vermeksizin büyümekten ve gelişmekten dolayı gururluyuz.

Ürün-Hizmetleri Hakkında
Safiye Tıngır Tercümanlık ve Y. Eğitim Danışmanlığı Bürosu birçok alanda (ticari, medikal, teknik, hukuki, akademik ) çeviri (tercüme) hizmetleri üzerinde uzmanlaşmış bir kadroya sahiptir.
Çeviri büromuzda İngilizce, Almanca, Arapça, Rusça, İtalyanca başta olmak üzere 50'den fazla dilde TERCÜME hizmeti sunuyoruz.
İletişim Bilgileri
Firma: Denizli Yeminli Tercüman Safiye Tıngır
Sektörü: Hizmet » Çeviri / Tercüme
İkincil Sektörü:Eğitim / Danışmanlık » Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı
Yetkili Kişi: Safiye TINGIR
Adres: Oğuzhan Cad. Esenhan Kat:1 No:111 Bayramyeri Denizli (Ticaret Odası Karşısı)
Şehir: Denizli
Ülke: Türkiye
Telefon: (258) - 2413446
Web Sitesi: www.denizliyeminlitercuman.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Denizli Yeminli Tercüman firma bilgileri. Denizli Yeminli Tercüman adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Denizli Yeminli Tercüman ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Denizli Yeminli Tercüman Safiye Tıngır firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 30-04-2013 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.