Deriart Deri Tic.

Şirket Hakkında
Deriart 2011 de kosgeb e verdıgı proje basarılı bulunarak devlet destegıyle acılan derı aksesuar (bıleklık, kolye, çanta, sandalet)tasarlayan ureten toptan ve perakende satıs yapan bır firmadır.Tum urunlerımızde hakıkı derı kullanılmakta kullanılan metal kapatmalarda da pırınc, krom, çelık ve 925 ayar gumus olup kendı tasarımlarımızdır.E ticaret de de satısımız yurtıcı ve yurtdısında devam etmektedır.Istege baglı kısıye ozel calısmalarda yapabılırız.Markamız 2014 yılı ıtıbarı tescıllenmıstır.

Deriart Deri Tic.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Deriart Deri Tic.
Sektörü: Deri Ürünleri / Ayakkabı » Deri Ürünleri Diğer
İkincil Sektörü:Deri Ürünleri / Ayakkabı » Deri Ürünleri Diğer
Yetkili Kişi: fatma balkır
Adres: 352 sk no 39 a konak izmir
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (541) - 4659020
Web Sitesi: www.deriart.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Deriart Deri Tic. firma bilgileri. Deriart Deri Tic. adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Deriart Deri Tic. ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Deriart Deri Tic. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 13-03-2015 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.