Deryachting

Şirket Hakkında
Yatta Boğaz Turu & Yat Kiralama son dönemlerin en gözde organizasyonlarından birisidir. Özellikle İstanbul Boğazı’nı, yat turu ile gezmek ayrı bir keyif verir. Deryat Yat Kiralama olarak, İstanbul Boğazı’nın muhteşem yönlerini yatta boğaz turu & yat kiralama olanaklarımız ile sizlere sunuyoruz.

Yatta boğaz turu & yat kiralama imkanlarımızdan faydalanarak, tekne turu, yatta evlilik teklifi organizasyonu, vip yatta bekarlığa veda partileri, yatta doğum günü organizasyonu ve lüks yatta evlilik yıldönümü organizasyonu gibi kutlamalar yapabilirsiniz.

Yatta boğaz turu & yat kiralama imkanlarımızdan faydalanmak için tek yapmanız gereken, bizimle iletişime geçerek nasıl bir kutlama istediğinizi anlatmak. Hayalinizdeki yat organizasyonunu bize anlatın biz sizin için gerçekleştirelim.
Deryachting
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Deryachting
Sektörü: Turizm / Otel » Hotel
Yetkili Kişi: Deryachting
Adres: Bebek Marina, Bebek Mahallesi, Cevdet Paşa Caddesi, 34342 Beşiktaş/istanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (532) - 0131206
Web Sitesi: https://www.deryatkiralama.com/yatta-bogaz-turu-ya
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Deryachting firma bilgileri. Deryachting adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Deryachting ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Deryachting firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 25-12-2021 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.