Desen Bilişim Reklam Tanıtım Tabela Otom. San. Tic. Ltd. Şti.

Şirket Hakkında
Desen Bilişim Reklam Tanıtım Tabela Otom. San. Tic. Ltd. Şti. olarak hediyelik eşya, plaket, masa isimliği ve daha pek çok ürün hakkında satış gerçekleştirmekteyiz. Firmamız Ankara Ostim merkezli yerleşkesinde, bünyesinde barındırdığı lazer markalama ve kesim makineleri (3 adet), Roland VS640i baskı makinesi, büyük ölçek laminasyon makinesi, CNC Router makinesi, Fiber lazer makinesi, süblimasyon baskı ve vakum makineleri, 2 Adet uv baskı makinesi, 1 adet endüstriyel tip fırın ve serigrafi tezgahı ile hizmet vermektedir.

Firmamız üzerinden almış olduğunuz ürünlerin tamamı firmamız güvencesi ile üretilerek sizlere sunulmaktadır. Kesinlikle aracı bir üretici veya malzeme tedarikçisi bulundurmamaktayız. 7/24 canlı destek alabileceğiniz iletişim kanallarımız ile olası tüm problemlerinize en kısa sürede çözüm üretmekteyiz.
Siz değerli müşterilerimizin siparişleri kendi siparişimiz gibi görüp, kırılmayacak şekilde paketliyor ve hasarlı ürünlerimizin her zaman arkasında duruyoruz. Bizim için en değerli kazanç, müşterilerimizin memnuniyetidir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Desen Bilişim Reklam Tanıtım Tabela Otom. San. Tic. Ltd. Şti.
Sektörü: Diğer Sektörler » Hediyelik Eşya
İkincil Sektörü:Bilgisayar » Web
Yetkili Kişi: Deniz Kaya
Adres: Uzay Çağı Cad. Köşem İş Merkezi No: 72/103 Ostim Osb. y.mahalle
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (506) - 6971313
Web Sitesi: https://www.desentanitim.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Desen Bilişim Reklam firma bilgileri. Desen Bilişim Reklam adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Desen Bilişim Reklam ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Desen Bilişim Reklam Tanıtım Tabela Otom. San. Tic. Ltd. Şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 04-10-2021 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.