Desi Kimya Ve Maden San Tic A.ş.

Şirket Hakkında
Rutubet ve korozyon yönetimi konusunda gerek üretim altyapısı gerekse Ar-GE faaliyetleri ile lider konumda bulunan bir firmmayız. Üretimini gerçekleştirdiğimiz nem alıcı silikajel, aktif kil ve konteyner kurutucu CONT_PACK ürünlerimiz ile depolama ve sevkiyat koşullarında ruutbetten kaynaklanana zararları önlemekteyiz. Bunun yanında VCI özellikli antikorozif ambalaj ürünlerimiz ile hertürlü metal yüzeyindeki korozyon oluşumunu engellemekteyiz.

Ürünlerimiz gerek Türkiyede gerekse Avrupa pazarlarında un, gıda, mermer, otomotiv, makina, mobilya, tekstil ve birçok sektörde güvenle kullnılmaktadır. Müşterilerimize özel çözümlerimiz çin bizlerle temasa geçiniz.

Alanında tek tasarım ve üretim gerçekleştiren firmamızla sizlere hizmet vermekten memnuniyet duyacağız
Desi Kimya Ve
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Rutubet ve korozyon yönetimi alanında uzmanlaşmış, gerek üretim gerekse arge faaliyetleri ile sektöründe lider konumdadır. Üretimini gerçekleştirdiğimiz nem alıcı silikajel, aktif kil, konteyner kurutucu paketlerin yanında metalleri korozyona karşı etkin bir şekilde koruyan VCI içerikli ambalaj ürünlerini üretmekteyiz. Uçucu korozyon inhibitörleri içeren bu özel ambalaj ürünleri metal yüzeylerinde oluşturdugu moleküler film tabakası ile tüm korozif etkleri bertaraf eder.

Un, gıda, bakliyet, otomotiv, makina, mobilya, teksit gibi birçok sektör gerek sevkiyatlarında gerekse depolama esnasında ürünlerinin korunmasına yönelik bizleri tercih etmekte, müşterilerimize özel çözümler geliştirerek yanlarında çözümortağı konumunda yer almaktayız.
İletişim Bilgileri
Firma: Desi Kimya Ve Maden San Tic A.ş.
Sektörü: Kimya / Kozmetik / Plastik » Deri Kimyasalları
İkincil Sektörü:Ambalaj » Ambalaj Yan Ürünler / Hizmetler
Yetkili Kişi: EMRAH ERTÜRK
Adres: Şemsettin Günaltay Cad. No:140/5 kozyatağı - İSTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 6586165
Web Sitesi: www.desikimya.com
Ürünleri
UN, BAKLİYET, GIDA, MAKİNA, OTOMOTİV YEDEK PARÇASI VE BİRÇOK ÜRÜNÜN KONTEYNER İLE DENİZAŞIRI SEVKİYATINDA RUTUBETTEN VE RUTUBET YOĞUNLAŞMASINDAN D...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Desi Kimya Ve firma bilgileri. Desi Kimya Ve adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Desi Kimya Ve ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Desi Kimya Ve Maden San Tic A.ş. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 22-10-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.