Desmark

Şirket Hakkında
DESMARK Satış Destekleme ve Yönlendirme Sistemleri siz değerli müşterilerimizin görsel tanıtım, satış destekleme, yönlendirme ekipmanları ve promosyon ürünleri ihtiyacına hizmet etmek için kurulmuştur.

Rekabette sınır tanımayan günümüz dünyasında reklam, firmaları bir adım öne çıkaran en önemli unsurlardan biridir. Reklamın amacı; hedef aldığı kitlenin alışkanlıklarını etkilemek yolu ile satın almaya yönlendirerek işletmenin karlılığını arttırmaktır.

Kurulduğumuz günden bugüne iş ortaklarımızı dinliyor, ihtiyaçları doğrultusunda çözümlerimizi sunuyoruz. Daimi amacımız; sizi profesyonel gösterirken, markanıza değer katmaktır.

Değişmez prensibimiz; minimum fiyat garantisi ile birlikte kaliteli hizmet ve zamanında teslim anlayışına dayanmaktadır. Firmamız ürünlerinin birçoğunun üretimini bünyesinde gerçekleştirmektedir.
Desmark
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Desmark
Sektörü: Hizmet » Reklam
İkincil Sektörü:Maden ve Metal » Alüminyum Sanayi
Yetkili Kişi: Erkan TANIŞ
Adres: Batı Mahallesi Vişne Sokak No: 6/B Pendik / İSTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 5061345
Web Sitesi: www.desmark.net
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Desmark firma bilgileri. Desmark adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Desmark ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Desmark firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 16-11-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.