Devsun Teknolojik Sistemler

Şirket Hakkında
DEVSUN teknolojik sistemler, laboratuvar cihazları ve yeşil teknoloji ürünleri hakkında 10 yıllık tecrübeye sahip bir firmadır. Firma, rüzgar trübini ve güneş paneli gibi yüksek teknoloji ürünleri yanında müşteri isteği doğrultusunda medikal ve laboratuvar ürünleri üretmektedir. Firmamız patentli Roseplas markası yanında mactrotec, Rose Enerji; güneş panel ve rüzgar trübini üretme kapasitesine sahiptir. Firma Ar-Ge birimine sahip olup KOSGEB desteği kullanmaktadır.
EN UCUZU EN KALİTELİSİ....DEFALARCA DENENMİŞTİR......
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Devsun Teknolojik Sistemler
Sektörü: Sağlık Ürünleri / Hastane » Tıbbi Tahlil Laboratuvarları
İkincil Sektörü:Enerji » Güneş Enerjisi
Yetkili Kişi: Metin Çelik
Adres: Örnek san 4. sok no 17
Şehir: Samsun
Ülke: Türkiye
Telefon: (362) - 2664028
Web Sitesi: www.devsuntech.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Devsun Teknolojik Sistemler firma bilgileri. Devsun Teknolojik Sistemler adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Devsun Teknolojik Sistemler ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Devsun Teknolojik Sistemler firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 10-06-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.