Dhf Emlak Müşavirliği

Şirket Hakkında
DHF Emlak Müşavirliği, 1984 yılında kurulan Barkınay Sanayi Ürünleri İç ve Dış Ticaret A.Ş. yan kuruluşu olarak 2001 yılından bu yana sizlere gayrimenkul sektöründe hizmet vermektedir. Şirketimizin faaliyet alanları arasında bulunan doğal ve dekoratif taş ve yine şirketimiz bünyesinde olan 400 m2 kapalı alanda kurulu ahşap atölyemiz ile konutlarınızın satışa hazırlanmasında ve alım sonrası, zevkle yaşanılacak mekanlar yaratılmasında sizlere yardımcı oluyoruz.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Dhf Emlak Müşavirliği
Sektörü: İnşaat / Emlak » Emlakçı, Emlak Ofisi
Yetkili Kişi: Yeliz TEKİN
Adres: Turgut Özal Bulvarı Kemer İş Merkezi 110/12 Kuşadası / AYDIN
Şehir: Aydın
Ülke: Türkiye
Telefon: (546) - 8463278
Web Sitesi: www.dhfemlak.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Dhf Emlak Müşavirliği firma bilgileri. Dhf Emlak Müşavirliği adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Dhf Emlak Müşavirliği ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Dhf Emlak Müşavirliği firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 07-03-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.