Diamond Vision - Danışmanlık, Denetim Ve Belgelendirme Hizmetleri

Şirket Hakkında
Diamond Vision müşterilerimizin bizden talep ettikleri hizmetleri sağlamak adına çalışmalar yapan bir danışmanlık, denetim ve belgelendirme şirketi olarak kurulmuştur.

Misyonumuz

Müşterilerimize başarıya götürmek için, sürekli gelişim ilkesi çerçevesinde dürüstlük, objektiflik, güven olguları ile şirket çıkarlarını ve değerlerini geliştirerek inovasyonlarına yardımcı olmak

Değerlerimiz

Diamond Vision bünyesinde verdiğimiz her hizmette kalite birincil önceliğimizdir. Tüm hizmetlerimizde müşteri geri bildirimleriyle sürekli gelişim ile şekillendirilen hizmet kalitesi anlayışımız çerçevesinde aşağıdaki değerlerimize sıkı sıkı bağlı olarak hizmetlerimizi gerçekleştirmekteyiz

Dürüstlük, yaptığımız her şeyin temelidir.

En değerli varlığımızın kalite ve dürüstlük olduğunun farkındayız. Kurum kültürümüz, verdiğimiz her hizmette en yüksek etik standartlarının sağlanmasının önemini vurgulamaktır.

Müşteri odaklı ve yaratıcı çözümler için tutku.

Müşterilerimizin spesifik ihtiyaç ve beklentilerini karşılamak ve hatta aşmak için gayret gösteririz.

En yüksek standartlara bağlılık.

Diamond Vision‘u bağımsız bir alan olarak önceledik. Hizmetlerimizde titizliklerin en yüksek standartlarına bağlı kalmaya kararlıyız. Bu, en güvenilir ve etkin raporları üretmeye devam etmemizi sağlamak içindir.

Uzun vadeli ilişkiler kurmak ve sürdürmek.

Müşterilerimizle olan ilişkileri hazine olarak kabul etmekteyiz. Bu nedenle, müşterilerimizin beklentilerini aşmak ve değişen ihtiyaçlarını öngörmek için her müşterinin işini stratejik bir anlayışla sürdürüyoruz

Başarı ve gurur kültürü.

Kamuoyunun gurur duyduğu bir şirket olmaya çalışıyoruz. Şirketimiz için iddialı ama gerçekçi hedefler belirledik, mesleki gelişim için her alanda destek ve fırsatlar sunacağız, başarılarımızı tanımlayıp taçlandıracağız.
Diamond Vision -
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Diamond Vision - Danışmanlık, Denetim Ve Belgelendirme Hizmetleri
Sektörü: Eğitim / Danışmanlık » ISO Kalite Belgesi
İkincil Sektörü:Eğitim / Danışmanlık » Danışmanlık
Yetkili Kişi: Demet Gençoğlu
Adres: Meydankavağı Mahallesi, Meydankavağı Mahallesi Perge Bulvarı Bahçecioğlu Sitesi A Blok 74/a K:1 D:2, 07200 Muratpaşa/antalya, Türkiye
Şehir: Antalya
Ülke: Türkiye
Telefon: (242) - 9990387
Web Sitesi: http://diamondvision.com.tr/
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Diamond Vision - firma bilgileri. Diamond Vision - adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Diamond Vision - ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Diamond Vision - Danışmanlık, Denetim Ve Belgelendirme Hizmetleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 18-05-2017 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.