Didem Academy Language School

"İngilizceyi Didimde İngiliz Aile Yanında Yaşayarak,Konuşarak Öğrenin"

Şirket Hakkında
Didem Academy Language, Aydın ili Yeni mah. Atatürk Blv.No 138 Didim / Aydın adresinde bulunmaktadır. Firma Eğitim / Danışmanlık » Dil Okulu sektöründe hizmet vermektedir. Firma Yetkilisi Engin Eviz dir.
Didem Academy Language
Ürün-Hizmetleri Hakkında
İngilizce’yi Didim’ de İngiliz Aile Yanında, Yaşayarak, Konuşarak Öğrenin!

Yabancı dil alanında üstün tecrübe ile eğitim veren Didem Academy Language School, deneyimli Türk ve İngiliz öğretmenlere sahip olup öğrencilere İngiliz ailelerin yanında, özel ve müşterek dairelerde konaklama imkânı sunmaktadır.
Merkezde, dil laboratuarı ve kablosuz internet bağlantısı da mevcuttur. Okulun sabah, öğlen ve akşam toplam kapasitesi 360 öğrenci olup tüm sene açıktır.
Merkezde öğretmenlerin her biri, dünyanın en prestijli İngiliz Devlet ve Özel Okulları’nda, Kolejler ve Üniversiteler de İngilizce öğretme deneyimine sahiptir.
Okul, ders saatlerini ve süreyi, her seviyeye özel olarak, uluslar arası standartlarda hazırlamakta ve herkese ihtiyacı olan İngilizce yi yaşayarak, konuşarak öğretmeyi, amaçlamaktadır.
Konaklama:

Didem Academy öğrencilerine farklı konaklama seçenekleri sunmaktadır.
İngiliz Aile Yanı Konaklama:
Sizlere lüksü ve güzelliği bir arada bulabileceğiniz, Didim’in en nezih, en sessiz ve doğa harikası yeşil alanlarında yaşayan ve siz öğrencilerimizin kişisel özellikleri de dikkate alınarak özenle seçilen İngiliz aileler yanında konaklama fırsatı sunmaktadır. Yanlarında konaklayacağınız aileler iletişim yeteneği güçlü, sizleri pratik yapmaya teşvik edecek, kendinizi onlar ile birlikteyken rahat ve güvende hissedeceğiniz, programla ilgili özel eğitim görmüş ailelerdir.
Özel Daire Konaklama:

İngilizlerin yaşadığı sitelerde, apartman dairelerinde ya da villalarda konaklama imkânı sağlanmaktadır. Seçilen kompleksler 100–200 İngiliz Ailenin yaşadığı, sosyal, kültürel etkinlik ve olanaklara sahip türden sitelerdir. Öğrencilerin ailesi, arkadaşları konaklama süresince kendisine eşlik edebilmektedir

Müşterek Daire Konaklama:

Müşterek daireler İngilizlerin yaşadığı sitelerden seçilmektedir. Her bir dairede mobilya, klima ve merkezi uydu sistemi mevcuttur. Konaklayacak öğrenci sayısı maksimum 3’tür.Her öğrenciye ait bir oda bulunmaktadır.
İletişim Bilgileri
Firma: Didem Academy Language School
Sektörü: Eğitim / Danışmanlık » Dil Okulu
İkincil Sektörü:Eğitim / Danışmanlık » Dil Eğitimi
Yetkili Kişi: Engin Eviz
Adres: Yeni mah. Atatürk Blv.No 138 Didim / Aydın
Şehir: Aydın
Ülke: Türkiye
Telefon: (256) - 8116030
Faks: (256) - 8116023
Web Sitesi: www.didemacademy.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Didem Academy Language firma bilgileri. Didem Academy Language adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Didem Academy Language ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Didem Academy Language School firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 09-02-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.